ilijazec 14 Napisano Januar 6, 2019 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: srbija Motocikl: Suzuki gsx 600 f Prijavi odgovor kao problematičan treba mi savet kako bi mogo da postavim telefon na ovaj korman posto nema nista zaobljeno da mogu zavrnuti nosac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10514 Napisano Januar 6, 2019 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Na neki šrafić... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilijazec 14 Napisano Januar 6, 2019 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: srbija Motocikl: Suzuki gsx 600 f Prijavi odgovor kao problematičan konto sam da urezem navoj i do ovo uvrnemu korman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Januar 6, 2019 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Jel postoje neki magnetni drzaci da se npr stavi na rezervoar kao tank torba? Ako nema, zasto jos uvek nema? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano Januar 6, 2019 motoras, 2488 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, hard_rock je napisao: Jel postoje neki magnetni drzaci da se npr stavi na rezervoar kao tank torba? Ako nema, zasto jos uvek nema? To ti i nije najsrecnije rešenje. Kad je navigacija na tank torbi ili još niže, na rezervoaru,daleko je od vidnog polja. Dok voziš gledaš ispred sebe i kreces se nekom brzinom km/h... Da bi spustio pogled na gps moraš sagnuti glavu još više, jer od prednjeg dela kacige ne mozes da vidis ekran na prvu. Znači,skidas pogled sa asfalta, tražiš očima ekran,dok skontas šta se dešava na ekranu prelazis već nekoliko desetina metara na slepo. Nesreća u najavi... Mnogo je bezbednije kad je navigacija na takvom mestu da se pogled samo na kratko skida sa asfalta. Ovde bi najbolje bilo negde iznad satova. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Januar 6, 2019 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Onda bi mogla ta magnet plocica da se zalepi i za korman ili negde ispod na sam most? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6435 Napisano Januar 6, 2019 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Imao bi hrabrosti da ti se telefon drzi samo na magnetu ? Ja vala ne bih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilijazec 14 Napisano Januar 7, 2019 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: srbija Motocikl: Suzuki gsx 600 f Prijavi odgovor kao problematičan naj bolje bo bilo iznad satova video sam jedan amerikanac je instaliro navigaciju bas iznad satova na gsx600f, ali nije prikazo kako. Trenutno sam u razmatranju ovoga sto imam ali me srce boli da ovo ubusim za napravim navoj neznam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano Januar 7, 2019 motoras, 2488 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako će izgledati i da li može, ali ja bih ako može provukao nosač izmedju vetrobrana i obloge oko satova. Ispod tih plastika mora biti neki nosač oklopa, fara ili satova na koji može da se pricvrsti nosač navigacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1905 Napisano Januar 7, 2019 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kada se izvadi čep iz hebla levog ili desnog po volji, može se postaviti nosač po volji na pricipu tegića. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilijazec 14 Napisano Januar 7, 2019 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: srbija Motocikl: Suzuki gsx 600 f Prijavi odgovor kao problematičan super hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Целе 85 Napisano Januar 20, 2019 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd,Terazije Motocikl: PX200e,Lambreta LD150,KLE Prijavi odgovor kao problematičan Навигацију и телефон стави у џеп,слушалице(Блутут или са жицом ) на уво и победио си.Нема портребе да пиљиш у вожњи у навигацију поготову при некој брзини.Ништа видети нећеш,само ћеш неку несрећу ,не дај Боже да направиш. Или промени корман,стави путни и уживај. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...