CAJA 1168 Napisano Januar 4, 2019 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju izuzetno kvalitetan Vanucci ST1 kožni moto kombinezon.Kombinezon nigde nije iscepan, flekav i slično poseduje sve protektore na leđima, laktovima, ramenima, kolenima kao i metalne slajdere na jakni. Takođe poseduje luftere-Vanucci cool system koji se otvaraju zipom za toplije vreme kao i reflektujući materijal za veću bezbednost. Jakna je veličine 58 a pantalone 54 ALI najmerodavniji način da vidite da li če vam odgovarati jeste da uporedite neko vaše slično odelo sa dole datim dimenzijama. Radi merodavnosti ja sam 180cm i 94kg,pantalone su mi taman a gornji deo malkice komotniji tako da bi moglo za nekog i ko je jači gore.U slučaju da poručite i da vam ne odgovara možete mi vratiti paket a ja ću vama novac. Dimenzije kombinezona: JaknaŠirina ramena od šava do šava:46cmŠirina grudnog dela(od pazuha do pazuha):60cmDužina rukava spolja od ramena do zgloba:71cmDužina rukava od pazuha do zgloba:52cmDužina jakne napred(sa kragnom):50cmDužina jakne nazad sa kragnom :67cmŠirina jakne dole(ima zatezače):53cmPantaloneŠirina u struku:47cmDužina nogavice spolja:103cmDužina nogavice unutra: 77cmŠirina u predelu butine: 31cm CENA 250e 065 576 14 04 Za više informacija slobodno pitajte! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Februar 27, 2019 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno nije fiksna cena može i odvojeno pantalone ili jakna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Mart 17, 2019 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Još uvek aktuelno 200e nova i poslednja cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...