SHOKLA 1752 Napisano Decembar 27, 2018 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam Nenad. :-D Tvoj predlog oko nosaca auspuha kao distancera je super. O vibracijama na japanskom motociku sa 4 cilindra koji se vrti na 11000+ obrtaja ovim postom prekidam komentare. Inace, na z750s su retrovizori montirani na metalnu konstrukciju koja nosi i plastike i vizir, a ona je preko gumenih silen-blokova-caura spojena sa ostatkom motocikla. Bas kao i nosac guvernale sa gornjim trouglom. Toliko o nesnosnim vibracijama na retrovizorima. Budite mi svi pozdravljeni, odoh iz ove teme, da se "nadmudrujem" negde drugde, da ne kvarimo odnose, posto su fitilji kratki. Over & Out! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23047 Napisano Decembar 27, 2018 Integrisan, 9777 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, drtommy je napisao: Nenade, mozda da potrazis gumene drzace za auspuh. Tvrda je guma, amortizovace sve vibracije, a ima dosta debljine da pomeri ogledala prema van. Ima ih u raznim ovalnim oblicima, mozda se pogode i rupe, mislim raspon. Bas lepa ideja, zahvaljujem! Vibracija nema ovako kako namestih, estetiku moram odraditi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...