ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 24, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem svoj telefon, kupljen nov pre godinu i po dana u Win-Win prodavnici (nije sa mreže, stoga je i sim free), u odličnom stanju, potpuno ispravan i funkcionalan. Ima sitne tragove na lajsnama, jedva vidljive, od silikonske futrole. Od prvog dana je u silikonskoj futroli i sa zaštitnim staklom, koje je i dalje bez ijedne ogrebotinice. Telefon je brz i nema nikakvih bagova u radu. Baterija, u zavisnosti od korištenja, izgura i do 2 dana (meni je uz konstatno korištenje wi fi-a držala dan i po). Uz telefon ide punjač i originalno pakovanje. Slušalice sam negde zagubio, stoga one ne idu u paketu. Karakteristike ovog modela možete videti ovde Cena za forumaše je 60 evra i fixna je. 060/3171985 Boris Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 24, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Na drugom sajtu sam stavio ovu cenu (60 evra), tako da za forumase moze za 6500 din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4879 Napisano Decembar 24, 2018 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan sam, pisem ti na PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 24, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano za kolegu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16098 Napisano Decembar 24, 2018 Integrisan, 9331 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Imam isti takav vec skoro 4 godine, dobar telefon, preporuka sa moje strane. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Decembar 25, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...