GR 46 4816 Napisano Decembar 21, 2018 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me ovaj motor , pa bi bilo lepo ako neko nesto zna o njemu da podeli sa mnom .. puno hvala unapred .. Yamaha FZ6N WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha FZ6N, 2006. godište, Naked, vozilo prešlo 31000 km, Valjevo. Cena 2.500 € - Motori - Polovni Automobili Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6588 Napisano Decembar 21, 2018 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Konkretno o ovom ovde na fotkama ne znam ništa...samo bih da bacim jednog crvića sumnje, da vam pažnja pri gledanju bude na nivou. Slike su katastrofa i uglavnom desna strana. Deluje da je zadnja plastika farbana...ima nekakvu nalepnicu koja baš i ne liči na original. Sva je crna, što ostavlja prostor za svakakve radove. Mislim da ima neke druge šrafove na prednjem desnom disku. Sad to znači i ne znači ništa, možda estetike radi...ali koje estetike. Fascinantna je ta kilometraža od 30 i kusur. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4816 Napisano Decembar 21, 2018 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Fali levi zadnji migavac, a na pitanje prodavcu( koji kaze da je prvi vlasnik) da li ima original nosac tablice i migavce rekao mi je :" ne takvog sam ga kupio " ... sirena ne stoji na svom mestu i kaze da je zamenjen fuzaster jer ga je obrijao u toku voznje koliko je obarao motor 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Decembar 21, 2018 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Guvernala nije originalna. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16130 Napisano Decembar 21, 2018 Misbehave Responsibly, 1637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan A jel ima i skraćene tetive na desnoj ruci, pa nikada gas do daske. Odličan primerak - za izbegavanje. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Decembar 21, 2018 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Nema fazera ispod 3000, za 2500 ne moze nov.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4816 Napisano Decembar 25, 2018 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam puno ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...