Satelis 15772 Napisano Mart 22, 2022 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Moja topla preporuku za SuperPopa i ako na prvu, čoek ne izgleda uopšte Super i ako liči na Popa, cak naprotiv.... 2m, celav, bradat, kožni prsluci .... stra da te uvati kad ga vidis Sad bez zezanja, ko želi dobar komad maxia da ima pod guzicom.... eto prilike 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Mart 24, 2022 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Potvrdjujem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Mart 27, 2022 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Danas Samo Triumph... Dva Tigra stižu za Srbiju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2313 Napisano Mart 28, 2022 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan @SuperPOP Kako je lep ovaj prvi e! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2313 Napisano April 3, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da napisem i ja koju o saradnji sa Popom, iz mog ugla, koji prvi put kupujem vozilo iz inostranstva. Kao prvo, coveka ne znam, nisamo imali prilike do sad da se upoznamo. Saznao sam za njega ovde na forumu. Culi se telefonom, ono klasika, sta, kako, kad, koliko, gde itd. Kaze u subotu ide za Svjacarsku, u nedelju gleda motor (koji smo zajednickim snagama nasli na oglasima) i ako sve bude kako treba za 6 dana je motor kod mene u dvoristu, ocarinjen i spreman za registraciju. Javio mi se sa lica mesta, ispricao sve o motoru, dobio moju dozvolu da ga kupi, spustio cenu i kupio. Sve sto mi je rekao u tih nedelju dana je bilo tacno tako kako je i rekao. Tad sam tu i tu, to traje toliko i toliko, to kosta toliko i toliko i sve ostalo sto sam ga zapitkivao. Naravno da je motor bio spreman za 6 dana, kad je i rekao, ali se ja nisam organizovao da ga preuzmem, pa sam otisao sutradan po njega. Svako kome treba ovakav vid usluge, moja preporuka je Pop. Svaka mu cast za sve sto se iscimao, i veliko mu hvala. Promenio April 3, 2022 član lestra 15 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano April 3, 2022 (promenjeno) R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Sveže iz Švajcarske Triumph Tiger SPORT 1050 ABS 2007g 51000km http://www.polovniautomobili.com/motori/19750621/triumph-tiger-1050-abs Promenio April 3, 2022 član SuperPOP 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano April 3, 2022 (promenjeno) R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Lepotica... Honda Integra 750 S 2016g 22600km http://www.polovniautomobili.com/motori/19706558/honda-nc-750-s-integra Promenio April 3, 2022 član SuperPOP 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano April 3, 2022 (promenjeno) R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Munja... Triumph Speed Triple 1050 ABS 2011g 31000km http://www.polovniautomobili.com/motori/19710373/triumph-speed-triple-1050-se Promenio April 3, 2022 član SuperPOP 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano April 3, 2022 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Za sve dodatne informacije u vezi motocikala iz ponude stojim na raspolaganju! Možete kontaktirati mene na moj tel 0653329394 Ili kolegu na tel iz oglasa kod kojeg motocikli uživaju smeštaj sa 5*! Obavezno se pozvati na BJB zajednicu 6 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15772 Napisano April 3, 2022 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, SuperPOP je napisao: Honda Integra 750 S 2016g Ne'moz biti model 2016, tad je prva rega bila. Model je 2015.... da ne bude zabune jer ima razlike u tabli, menjacu, faru, plastici. Fantastik izgleda Integra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano April 4, 2022 (promenjeno) R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bude zabune što veli naš dobri Dare.... Dodatni + je datum prve rege na veliki praznik Promenio April 4, 2022 član SuperPOP 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5597 Napisano April 4, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Za sve dodatne informacije u vezi motocikala iz ponude stojim na raspolaganju! Možete kontaktirati mene na moj tel 0653329394 Ili kolegu na tel iz oglasa kod kojeg motocikli uživaju smeštaj sa 5*! Obavezno se pozvati na BJB zajednicu Boga mi Pope posle ovakve prezentacije i ovako dobrih primeraka, verujem da ces biti prvi izbor dobrom delu forumasa za kupovinu novog ljubimca. Ušao si u kolo, sad igraj, nema nazad. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano April 4, 2022 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Služimo narodu! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9591 Napisano April 4, 2022 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pozdravim, i pohvalim prezentaciju uvoza motocikala. Ne znam čoveka @SuperPOP lično, ali vidim da je duuugo godina na forumu, možda i iz prve postave... Još jednom sve pohvale za rad, i trud. Pitanje, hoće li biti neka akcija, tipa zamene "staro za polovno", da se rešimo naših olupina ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano April 4, 2022 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za pohvale, trudimo se, i ja i svi koji smo upleteni u ovo kolo Što se menjaže tiče, ima u opisu oglasa da li i za šta možemo vršiti zamenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9591 Napisano April 4, 2022 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Znam, šalio sam se malo (za zamene) ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2514 Napisano April 4, 2022 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Pope imam te u vidu kad dođe vreme za nabavku 4 točka a za dva još ima vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano April 4, 2022 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan @ZEMZEM Ako mogu da pomognem, tu sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano April 5, 2022 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan BMW GS1200 Rally 2018g 23000km Ovaj lepotan je otišao u rekordnom roku! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano April 13, 2022 (promenjeno) R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Stigla je igračka za našeg novog kolegu... Yamaha Tricity 125 2015 14000 Sjajno opremljena... Givi Blade Tucano Puig veliki vizir Tri ganz nove zimske gume Promenio April 13, 2022 član SuperPOP 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Maj 8, 2022 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Nova mašina je našla srećnog vlasnika! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Maj 8, 2022 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Kakav primerak 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Maj 8, 2022 (promenjeno) R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Honda Integra NC 700 2012g. 25000km 0653329394 http://www.polovniautomobili.com/motori/19907305/honda-integra-nc-700 Promenio Maj 8, 2022 član SuperPOP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2313 Napisano Maj 9, 2022 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, SuperPOP said: Kakav primerak Veliko hvala Popu sto je mom suraku kupio bolji motor nego meni! Salim se, moj je bolji jer je moj! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Maj 10, 2022 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan On 3.4.2022. at 19:00, SuperPOP je napisao: Sveže iz Švajcarske Triumph Tiger SPORT 1050 ABS 2007g 51000km http://www.polovniautomobili.com/motori/19750621/triumph-tiger-1050-abs P R O D A T Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...