Markone88 4886 Napisano Decembar 6, 2018 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege U duhu praznicne atmosfere na forumu, zeleo bih da poklonim jos jednu sitnicu. U pitanju je vaucer, koji se moze iskoristiti za kupovinu telefona u Telenor-u i moze doneti i do 12 000 dinara popust, u zavisnosti od tarifnog paketa. Pogledajte prilozene slike, sve je objasnjeno na poledjini vaucera. Steta sto ga ja nisam ovaj vaucer imao kad sam skoro uzimao telefon kod njih, hehe. Samo da se razumemo, ovaj vaucer ljudi prodaju, tako da zelim da ga poklonim iskljucivo nekome ko ce ga iskoristiti da sebi ili nekome bliznjem kupi telefon, a ne da preproda vaucer ili telefon 11 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8584 Napisano Decembar 6, 2018 Drug član, 385 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi preko potreban pa se necu gurati, nekome je potrebniji. Samo da pohvalim gest, svaka čast. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Decembar 6, 2018 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za gest! Ti sta si sve pokonio u poslednje vreme,mogao si biti glavni donator za bjb tombolu. Ako nista drugo, bar da te kandiduju za viteza 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4886 Napisano Decembar 6, 2018 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 19 minutes ago, shlem said: Nije mi preko potreban pa se necu gurati, nekome je potrebniji. Samo da pohvalim gest, svaka čast. hvala kolega Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4886 Napisano Decembar 6, 2018 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, milos-v said: Svaka cast za gest! Ti sta si sve pokonio u poslednje vreme,mogao si biti glavni donator za bjb tombolu. Ako nista drugo, bar da te kandiduju za viteza hvala kolega ja to gledam ovako, neke stvari koje kupim i koje mi zavrse posao, kad odlucim da ih zamenim novim, ako nije to neka vrednost ne znam ni ja koja, lepse mi da poklonim, lepse se osecam 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Decembar 6, 2018 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast kolega, lep gest 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10514 Napisano Decembar 6, 2018 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Da sam znao da ne uzimam ženi tel. pre oko 15 dana... Čestitke na gestu Marko.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4886 Napisano Decembar 6, 2018 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan heheh, hvala kolega Akcija pocela od 1og decembra, a ja sam dugo cekao Huawei P20 twilight boju, i odem konacno da ga uzmem, platim 37350 dinara uz moj paket Total 5 (ranije nisam bio pod ugovorom) i dobijem taj kupon Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 352 Napisano Decembar 7, 2018 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih se javio za kupon ako nije vec dodeljen. Taman da obradujem zenu jer joj istice stari ugovor 17.12. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4886 Napisano Decembar 7, 2018 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, aca bre said: Ja bih se javio za kupon ako nije vec dodeljen. Taman da obradujem zenu jer joj istice stari ugovor 17.12. Cao kolega, pre tebe se javio kolega @Joseph B., isto zenu da obraduje On proverava danas sa njom da li moze i da li uopste hoce novi telefon, pa ako on odustane, Vaucer je tvoj 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4886 Napisano Decembar 7, 2018 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, bocca_bastard said: Svaka cast Markone! Hvala kolega Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4886 Napisano Decembar 7, 2018 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @Joseph B. @aca bre upravo se setih necega, mozda ima nacin da obojica imate po vaucer Kada u telenoru uzmete telefon pomocu ovog vaucera, trebalo bi da opet dobijete novi vaucer za sledecu kupovinu valja se raspitati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Decembar 7, 2018 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. Ja cu veceras javiti da li uzimam vaucer ili ne, ali ce u svakom slucaju @aca bre dobiti ili ovaj ili njen 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 352 Napisano Decembar 7, 2018 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4886 Napisano Decembar 7, 2018 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @aca bre ako i dalje zelis da obradujes zenu, tebi ide vaucer javi mi se u porukama, da se dogovorimo za preuzimanje/slanje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4886 Napisano Decembar 8, 2018 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan I tako se nadjosmo kolega @aca bre i ja da mu dam vaucer, kad ono iznenadjenje. Home made pivo Hvala kolega 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 352 Napisano Decembar 8, 2018 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Uzdravlje, samo pazi ima 7% 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...