miljan_tracer 466 Napisano Decembar 4, 2018 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan 2008. godište, prešao 132.000km. Prethodni vlasnik poznat sa foruma. Cena fiksna 6000e. Sve informacije na telefon. 063-1761-678 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Decembar 9, 2018 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da malo dodam... 6 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14162 Napisano Decembar 9, 2018 Ne silazi, 6098 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako si ga fenomenalno islikao svaka cast, ovi u fabrici da se postide kad vide tvoje slike 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Decembar 9, 2018 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Tako to treba,kazu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Decembar 11, 2018 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Decembar 11, 2018 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Decembar 18, 2018 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Idealan za dvoje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Decembar 25, 2018 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je ekstra prilika. Za ove pare i sa ovakvom opremom ga nema ni preko. Ja sam se ozbiljno lomio da ga kupim ali buduci da zivim preko samo bih imao problema sa motorom na nase table. U svakom slucaju ko kupi nece se pokajati. Ja sam komunicirao sa vlasnikom ovih dana pa da dodam sta sam saznao. Registrovan do kraja aprila, ima original delove tipa auspuh i vizir. Idu uz njega original diskovi, gume su nove, amort zadnji menjan prosle godine. Po meni ponuda iz snova... Napominjem da ovim samo zelim da pomognem prodavcu koji je i vise nego korektan bio prema meni. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8344 Napisano Decembar 25, 2018 Solo Rider, 3197 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je ekstra prilika. Za ove pare i sa ovakvom opremom ga nema ni preko. Ja sam se ozbiljno lomio da ga kupim ali buduci da zivim preko samo bih imao problema sa motorom na nase table. U svakom slucaju ko kupi nece se pokajati. Ja sam komunicirao sa vlasnikom ovih dana pa da dodam sta sam saznao. Registrovan do kraja aprila, ima original delove tipa auspuh i vizir. Idu uz njega original diskovi, gume su nove, amort zadnji menjan prosle godine. Po meni ponuda iz snova... Napominjem da ovim samo zelim da pomognem prodavcu koji je i vise nego korektan bio prema meni.A koje bi probleme imao zbog naših tablica ...... možda jedino u CRO ali i oni su sa vremenom olabavili.Послато са LG-H870 уз помоћ Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Decembar 25, 2018 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Jelenko Vilotic je napisao: Ovo je ekstra prilika. Za ove pare i sa ovakvom opremom ga nema ni preko. Ja sam se ozbiljno lomio da ga kupim ali buduci da zivim preko samo bih imao problema sa motorom na nase table. U svakom slucaju ko kupi nece se pokajati. Ja sam komunicirao sa vlasnikom ovih dana pa da dodam sta sam saznao. Registrovan do kraja aprila, ima original delove tipa auspuh i vizir. Idu uz njega original diskovi, gume su nove, amort zadnji menjan prosle godine. Po meni ponuda iz snova... Napominjem da ovim samo zelim da pomognem prodavcu koji je i vise nego korektan bio prema meni. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 184 Napisano Decembar 25, 2018 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam ovaj motor od septembra 2014 do aprila 2018 i presao sa njim skoro 50.000km. Motor je uvezen iz Nemacke i ima kompletnu servisnu istoriju od prvog dana. Na svakom servisu je menjano i ulje u menjacu i diferencijalu, kociono dva puta za ovo vreme. Motor na gs911 dijagnostici nikad nije izbacio ni jednu gresku. Karpate zna napamet.... A od opreme ima sve. Ovaj model ima samo 2 nedostatka, malo manji vizir i nisko/tvrdje sediste, pa sam to odmah po kupovini resio sa vizirom i sedistima od ADV modela. Sad moze na put oko sveta... Bio i na "Deda Mrazovima" poslednje cetiri godine.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Decembar 25, 2018 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, BaneVuk58 je napisao: A koje bi probleme imao zbog naših tablica ...... možda jedino u CRO ali i oni su sa vremenom olabavili. Послато са LG-H870 уз помоћ Тапатока Druze, po zakonu EU ne smes da vozis vozilo koje nije na table drzave u kojoj prebivas... nisam mislio na probleme tipa da ce me neko napasti i slicno. Mislio sam na pravne probleme sa drzavom u koju se selim sa Kipra. Mozda znas nesto sto ja ne znam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8344 Napisano Decembar 25, 2018 Solo Rider, 3197 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Druze, po zakonu EU ne smes da vozis vozilo koje nije na table drzave u kojoj prebivas... nisam mislio na probleme tipa da ce me neko napasti i slicno. Mislio sam na pravne probleme sa drzavom u koju se selim sa Kipra. Mozda znas nesto sto ja ne znam...Baš sam mislio na ovo prvo, jer se podrazumeva da se vozilo prebaci na tablice drzave prebivališta. Послато са LG-H870 уз помоћ Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Januar 3, 2019 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan U duhu Bozicnih poklona... Cena poslednja i samo na BJ.... 5.500 e 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Januar 3, 2019 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan e j.... te zivote Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 184 Napisano Januar 4, 2019 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, burdjan said: e j.... te zivote Kupi, što da želiš ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano Januar 4, 2019 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je stvarno bozicni poklon. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6070 Napisano Januar 4, 2019 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ako je poklon daj ga 'vamo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano Januar 4, 2019 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare jeste poklon. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 4, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan I sad ce svi da se pitaju sto je tako jeftin,povezace sa kilometrazom,pa opet nece niko hteti da ga kupi...Bolje skini kilometrazu,stavi 8000 ima omaa da ode. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Januar 4, 2019 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Kad ga je Skohajm prodavao 2017 u maju , bio je ekstra motorce, i one slicice kao sa postera su iz tog vremena. Ja sam zvao tada za taj motor, ali su mi rekli da sam zakasnio za dva sata, dosao je neko pre mene i uzeo ga. Ja tad uzeh drugi motor, i sad evo kajem se iskreno priznajem, jer bih ga sad uzeo sa slascu. A vama koji ste bili vlasnici ovog motora moram da odam pocast, jer motor dolazi sa kompletnom dodatnom opremom i sa mozda i vise od toga. Srecna prodaja. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Januar 4, 2019 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, sashac je napisao: I sad ce svi da se pitaju sto je tako jeftin,povezace sa kilometrazom,pa opet nece niko hteti da ga kupi...Bolje skini kilometrazu,stavi 8000 ima omaa da ode. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pismiga 20 Napisano Januar 4, 2019 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Negotin Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Motor se tek razradio sa tom kilometrazom , tako da samo nego ko zeli da ubije jos cenu moze da pominje kilometrazu . Motor je top a i stvarno je dzabe, nigde ga nema za ove pare . Srecna prodaja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Januar 4, 2019 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan A da ja ipak nariktam sat na 47.000 ?I napisem NOV NOV NOV !!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 4, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, miljan_tracer je napisao: A da ja ipak nariktam sat na 47.000 ?I napisem NOV NOV NOV !!! E to brate.Sto da strcis... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...