mrle 8475 Napisano Decembar 18, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3188 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan On 2.12.2018. at 22:40, VladaSD je napisao: AUTO SKOLA VIR - ZONA Jurija Gagarina 235 Novi Beograd 011-718-25-24 bio juče u Viru, tamo nema odela! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3181 Napisano Decembar 18, 2018 Zainteresovan, 716 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad ima Svrati danas , odela su u Viru, mogu se preuzeti i tu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 18, 2018 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, kad je patkovanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano Decembar 18, 2018 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima kada je pakovanje, imacu i ove godine neke slatkise za dopunu paketica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigi 87 1 Napisano Decembar 19, 2018 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 19, 2018 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Paketice pakujemo u Auto skoli ZONA (ex VIR) u petak 21-og, posle 20h... izvolite pomoci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4816 Napisano Decembar 19, 2018 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, VladaSD je napisao: Paketice pakujemo u Auto skoli ZONA (ex VIR) u petak 21-og, posle 20h... izvolite pomoci. Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UrosCuoreSportivo 308 Napisano Decembar 19, 2018 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Vespa LML Star Deluxe 150 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi i 10ak Vesparosa iz "Vespasiana". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8475 Napisano Decembar 20, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3188 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pošto sam prošle godine poveo podmladak prvi put na Deda Mrazove (vozio ih tast), tako da ovog puta ne mogu bez njih, a moram ja da vozim, dolazim kolima. Potrudićemo se da ih adekvatno sredimo. Ako nekome treba prevoz, ima mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko_shkomi 0 Napisano Decembar 20, 2018 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Beograd / Zemun Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Ove godine bih prvi put ucestvovao u ovoj akciji,. Nisam upucen u detalje organizacije. Pregledao sam ranije teme, ali nisam uspeo da pronadjem odgovore na sva pitanja, pa me interesuje par stvari. 1. Da li je nosnja odela obavezna? (Ja sam dao donaciju i dobio odelo, pa me samo interesuje ovaj detalj jer mi odelo deluje malo) 2. Da li sami donosimo poklone? 3. Da li je moguce dati jos novca kao donaciju naknadno, tj. nakon ove nase akcije? 4. Da li je dekor motocikla obavezan? Veliki pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3181 Napisano Decembar 20, 2018 Zainteresovan, 716 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Jeste li se spremili za subotu? Jesu irvasi osedlani i ukrašeni? Požurite, ostalo je još malo vremena! Vidimo se sutra veče na paTkovanju , ko može neka dođe. A u subotu ujutru vas čekamo ispred Skupštine da u što većem broju razveselimo naše drugare iz Sremčice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3181 Napisano Decembar 20, 2018 Zainteresovan, 716 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, mishko_shkomi said: Pozdrav svima. Ove godine bih prvi put ucestvovao u ovoj akciji,. Nisam upucen u detalje organizacije. Pregledao sam ranije teme, ali nisam uspeo da pronadjem odgovore na sva pitanja, pa me interesuje par stvari. 1. Da li je nosnja odela obavezna? (Ja sam dao donaciju i dobio odelo, pa me samo interesuje ovaj detalj jer mi odelo deluje malo) 2. Da li sami donosimo poklone? 3. Da li je moguce dati jos novca kao donaciju naknadno, tj. nakon ove nase akcije? 4. Da li je dekor motocikla obavezan? Veliki pozdrav. Zdravo mishko_shkomi, Dobrodošao na Dedamrazijadu ! Odela nisu obavezna naravno ali kolona mnogo lepše izgleda kada se svi crvenimo Jedan mali savet za oblačenje odela, mnogo ga je lakše prvo navući na jaknu i pantalone pa tek onda obući iste. Probaj tako, verujem da ćeš uspeti osim ako ti je odelo baš malo. Slatkiši su kupljeni od donacija koje smo svi prikupili. Paketići se pakuju sutra veče u auto školi Zona ( bivša Vir) a onda ih u subotu nosimo drugarima u Sremčicu . Donaciju je moguće dati i naknadno. Naša pomoć je uvek dobrodošla štićenicima doma u Sremčici i Kulini. Ne moraš da ukrasiš motor ali bar jedan balon, mašnica ili trakica doprinose veselijoj novogodišnjoj atmosferi Vidimo se u subotu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 20, 2018 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Organizujemo Dedamrazijadu, preporuka je da obučeš odelo.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko_shkomi 0 Napisano Decembar 20, 2018 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Beograd / Zemun Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Veliko hvala svima na brzim odgovorima. Definitivno se vidimo u subotu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 20, 2018 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo mishko_shkomi, Dobrodošao na Dedamrazijadu ! Odela nisu obavezna naravno ali kolona mnogo lepše izgleda kada se svi crvenimo Jedan mali savet za oblačenje odela, mnogo ga je lakše prvo navući na jaknu i pantalone pa tek onda obući iste. Probaj tako, verujem da ćeš uspeti osim ako ti je odelo baš malo. Slatkiši su kupljeni od donacija koje smo svi prikupili. Paketići se pakuju sutra veče u auto školi Zona ( bivša Vir) a onda ih u subotu nosimo drugarima u Sremčicu . Donaciju je moguće dati i naknadno. Naša pomoć je uvek dobrodošla štićenicima doma u Sremčici i Kulini. Ne moraš da ukrasiš motor ali bar jedan balon, mašnica ili trakica doprinose veselijoj novogodišnjoj atmosferi Vidimo se u subotu!Samo da dodam da BJB organizuje i pomoć štićenicima Doma u Kulini pa će svaka donacija sigurno dobro doći. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko_shkomi 0 Napisano Decembar 21, 2018 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Beograd / Zemun Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, Urban Cruiser said: Samo da dodam da BJB organizuje i pomoć štićenicima Doma u Kulini pa će svaka donacija sigurno dobro doći. Pozdrav Jel mozete da mi napisete neke informacije ( npr. broj racuna i sl) kako bih mogao da uplatim donacije za oba doma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wizard666 350 Napisano Decembar 21, 2018 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Blok 70 NBgd Motocikl: KTM Super Adventure 1290, Honda Africa Twin CRF 1000, Transalp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Jel mozete da mi napisete neke informacije ( npr. broj racuna i sl) kako bih mogao da uplatim donacije za oba doma. Pogledaj prvi post u ovoj temi. Sve informacije su ti tu. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko_shkomi 0 Napisano Decembar 21, 2018 U prolazu, 4 postova Lokacija: Novi Beograd / Zemun Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, wizard666 said: Pogledaj prvi post u ovoj temi. Sve informacije su ti tu. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Hvala veliko. Moj propust. Pretpostavljam da se sa racuna koji je naveden za donacije dalje raspodeljuju sredstva po domovima. Super... Hvala jos jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3181 Napisano Decembar 21, 2018 Zainteresovan, 716 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan On 12/13/2018 at 5:04 PM, makikt said: Deda Mraz na Rudiju je Usamljeni jahač. Moj irvasić je malo manji, još mu smišljam ime Evo, i moj mali irvas se okitio i spreman je za sutrašnju akciju. Nije kao Rudi ali može da prođe A dobio je i ime - Mara ! Ujutru još samo finalno ukrašavanje i krećemo 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Decembar 21, 2018 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Spreman!Sent from my SM-J320F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mita22 9 Napisano Decembar 21, 2018 U prolazu, 40 postova Lokacija: beograd-rakovica Motocikl: suzuki burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan jel nije kasno za prijavu sad sam saznao da sam sutra slobodan.dali odelo mraza moze da se uzme sutra na platou. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wizard666 350 Napisano Decembar 21, 2018 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Blok 70 NBgd Motocikl: KTM Super Adventure 1290, Honda Africa Twin CRF 1000, Transalp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Može. Nema prijave. Samo dodji Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
picturesd 5 Napisano Decembar 21, 2018 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Dahon folding bike. Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav za sve dobre ljude, organizaciju, donatore, personal splava Knjaz, Nikolu (Johnny B. good) i Jasminu, Brothers Vlajsovice i svu decu iz Sremcice. Evo malo motivacije sa moje strane za sutrasnji dan. Ziveli! 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5807 Napisano Decembar 21, 2018 Svakom po zasluzi, 12403 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne slike druze, svaka ti pjevala! A večeras bilo čuveno Patkovanje Za PatKovali smo bezbroj paketica, atmosfera bila po običaju vesela, Laki je, po običaju, bio glavni i pravi DedaMraz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 21, 2018 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan VAŽNO.....po završetku protokola u Sremčici, program se nastavlja u restoranu “Petica” na Adi Ciganliji....tamo ćemo dodeliti ptiznanje/a BJB Viteza za ovu godinu....Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...