SHOKLA 1751 Napisano Decembar 1, 2018 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo u ponudi! Kacket za kros kacigu, koji sam dobio na poklon od kolege Markone88. Na zalost, ne odgovara niti jednoj od moje dve kros kacige koje posedujem, bez znacajnijih prepravki. Zao mi je da upropastim kacketic rezanjem i busenjem, bez garancije da ce to na kraju liciti na nesto krsteno. Dakle, ukoliko neko proceni da ce mu ovo zavrsiti posao, ide ponovo po nabavnoj ceni, dakle na poklon. Novo je potpuno, nekorisceno, postarina Vasa. Da se ne bi jos ko uzalud ponadao kao i ja, otvorio sam i ufotkao iz nekoliko uglova. Ko pre, njegovo je. Jos jednom, zahvaljujem kolegi @Markone88 na poklonu. POZZZ, Nenad - Kladovo! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Decembar 2, 2018 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, posto ja imam ADX-1, a ovo bi bio vrlo lep zamenski deo posto je moj vec malo oguljen, predlazem da (ako se u medjuvremenu niko nije javio) kada budem tokom meseca dolazio u komsiluk, odemo na hladno pivo ili vrucu rakiju i preuzmem kacket. Sta kazes? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Decembar 3, 2018 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Marko81 je napisao: Kolega, posto ja imam ADX-1, a ovo bi bio vrlo lep zamenski deo posto je moj vec malo oguljen, predlazem da (ako se u medjuvremenu niko nije javio) kada budem tokom meseca dolazio u komsiluk, odemo na hladno pivo ili vrucu rakiju i preuzmem kacket. Sta kazes? Malo kasnim sa odgovorom, ceo jucerasnji dan sam proveo u putu... Ne, niko se nije javio do sada, tako da je kacketic rezervisan za tebe. Ako mogu da biram, ja bih caj ili espreso, alkohola bez, molim. Cujemo se kada odgovara da se vidimo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Decembar 3, 2018 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...