max80 3060 Napisano Januar 17, 2019 Drug član, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan @Dejan77 hvala kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12218 Napisano Januar 19, 2019 Drug član, 1311 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan @max80brate moj bilo mi je zadovoljstvo citati ovo pisanije,u svakom trenutku kao da sam bio pored vas-tako si opisao(ustvari smo i bili zajedno na drugom delu tvog putovanja,ali da me ubijes ja sam lud i uopste se ne secam te kise-eto godine cine svoje) Jedina zamerka je to sto niste slikali onu pored puta miss 2015,ali ispravices to kad budes isao motorom,nezgodno je kolima znam I da se prolepsa vreme pa de se vozamo,ostaj mi zdravo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3060 Napisano Januar 21, 2019 Drug član, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan @piki hvala brate… Hvala i na lepom druženju i ove godine i na tome što ste bili i ostali tvrdo jezgro ove misije... Daće Bog da se vidimo opet krajem juna, ako ne i ranije . Pozdrav za tebe i ostale Sremce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...