Markone88 4883 Napisano Novembar 19, 2018 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze poklonio bih nekome kofer koji skinuh sa svog motora. Kofer je dobar, cvrst, kvalitetna plastika. Placen ja misli 5000 dinara. Na dnu ima par rupa koje su secene da bi se prilagodio ploci za koju nije bio namenjen, al osim toga, kofer je kao nov. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Novembar 19, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Moze meni ako se nije neko pre javio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22436 Napisano Novembar 19, 2018 Integrisan, 9624 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Viper-u, imas od mene plocu za njega... Novu.Sent from my SM-A500H using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4883 Napisano Novembar 19, 2018 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan nije niko javi mi podatke u PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4883 Napisano Novembar 19, 2018 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, N.F.S. said: Viper-u, imas od mene plocu za njega... Novu. Sent from my SM-A500H using Tapatalk Sjajno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10463 Napisano Novembar 19, 2018 Drug član, 3399 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Fin gest Marko...i od Nenada isto...kolegijalnost...sa' ću i ja nešto da poklonim... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Novembar 19, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem kolegama.Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4883 Napisano Novembar 19, 2018 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Kofer ci otici kolegi Viperu. Zaklucavam temu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4883 Napisano Novembar 20, 2018 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Poslat je kofer, @-Viper- javi kad stigne i da li je sve u redu. Kljucevi su u koferu, mozes da ih izvadis kroz rupice na dnu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Novembar 20, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Još jednom hvala, naravno javljam.Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Novembar 20, 2018 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, -Viper- je napisao: Još jednom hvala, naravno javljam. Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Imam donji deo kofera sa samo dve izbusene rupice fi 6. Mislim da je isti model. Pogledaj na prvih par fotki o cemu se radi, i ako odgovara, imas i dobru donju polovinu. Naravno za DZ, samo postarina tvoja. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Novembar 20, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Videcu kad stigne kofer da uporedim sa tvojim, ako je isti moze i onda javljam adresu za slanje.Послато са SM-T585 уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Novembar 21, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Stigao kofer i ploča, hvala kolegama, rekao bih da su isti, šaljem adresu na PP za donji deo kofera.Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4883 Napisano Novembar 21, 2018 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno. Salji slike kad namontiras Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Novembar 21, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Moram da napravim nosač kofera za Yamahu xj600nПослато са MI MAX уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1032 Napisano Novembar 21, 2018 Drug član, 1011 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan ako te interesuje mogu da ti slikam kako je kod mene napravljenSent from my TA-1000 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Novembar 21, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Moze. Послато са SM-T585 уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...