nepiyu8 1 Napisano Novembar 17, 2018 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi preporuka za termo kecelju i pojas,novo ili polovno. Imam Liberty. Ima u Sava centru kedelja za 4400,pa me zanima ima li iko iskustva i da li je za preporuku. Hvala Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lenko 60 Napisano Novembar 18, 2018 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Zemun Motocikl: APRILIA SR50 DITECH Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Tucano Urban i prezadovoljan sam...ne odgovara baš mom modelu, ali sam ga skockao...ja sam prezadovoljan...vozim i po ovom hladnom vremenu...ima ih na KP oglasima, pa potraži... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nepiyu8 1 Napisano Novembar 18, 2018 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uhh verujem da su odlicne,ali mi je preskupo. Hvala u svakom slučaju Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Novembar 18, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Ode ti KECELJCE pre par sati. Naruci preko Sekule i bices zadovoljan i sa cenom i upotrebom (koristim je par godina i radi posao). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nepiyu8 1 Napisano Novembar 18, 2018 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znam zvao čoveka, kaže upravo prodao. Već sam naručio kod SekuleПослато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Novembar 18, 2018 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim TU, vrhunska stvar al bez zezanja, kupio sam je davno jos Burgmana dok sam imao i na njemu se super hvatala, sada je trenutno koristim na kinezu od 50cc, veca je od njega ali radi posao za sve pare. Posto radim kao kurir, imam dnevno do 10km gradske voznje, meni je ovo ekstra, gledam postare svaki dan na onim apencima, nose one debele pantalone, ja u farmerice lagano. Znaci hladnije mi pesaka kad idem nego skuterom ispod kecelje. Za Tucano Urbano sve preporuke! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nepiyu8 1 Napisano Decembar 12, 2018 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo danas preko Sekule. Deluje odlicno. Isprobao,napravio krug, temperatura bllizu 0C, a osećaj odličan nikakve zime.Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balle 1260 Napisano Decembar 12, 2018 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: BGD Motocikl: Sym symphony 50 Prijavi odgovor kao problematičan Može neka slika? Cena? Vozim zimi i nešto ovako mi treba. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nepiyu8 1 Napisano Decembar 12, 2018 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Buy Louis Weather Protection Universal | Louis Motorcycle & Leisure M.LOUIS.EU Louis Weather Protection Universal at Louis. Secure payment ✓ Free returns ✓ 2-year right of return ✓ » Buy now! Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока Jedino što je cena,kada sam ja naručio bila niža, zbog popusta,20 e. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...