Arakis 6045 Napisano Januar 16, 2019 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jeste ali povremeno proveri kontakte i po potrebi pritegni šrafiće. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano Januar 16, 2019 (promenjeno) Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Darko Mihajlovic je napisao: “Dare rece da je uljudi zice” - “evo kako ne treba” hahahahahah mozes da zamislis kakve su bile pre mog “uljudjivanja” Mogu misliti tj ne zelim misliti Pre 8 sati, DonToni je napisao: Spoj žica je najbolje zalemiti, to znam... Ali, pošto nemam lemilicu, kad moram da nešto tako uradim upotrebim luster klemicu (onu sto je u pvc kućuštu)... ogulim dovoljno žice na oba kraja, da bi se preklopila oba kraja unutar kleme, jako stegnem i dobro umotam izolirkom... Nadam se da je to sasvim u redu!? Kolega za mene postoji posao koji se odradi na pravilan i nepravilan nacin, ne porstoji izmedju ili "samo ovako cu". Takvim nacinom i jakim stezanjem, vrlo lako mozes preseci neki broj licni unutar kabla pa fakticki odmah si smanjio debljinu provodnika. na te brze spojke, luster kleme sam alergican, evo zasto.... Koliko moze kostati lemilica, kalaj, izolir traka..... koliko moze kostati zapaljena instalacija, neka elektronika ili pu pu daleko bilo motor? Uvek gledaj da posao odradis ispravno, sve drugacije moze biti lutrija Pre 12 sati, Arakis je napisao: Ukoliko je, dok radi motor, odspojen regler dolazi do kratkotrajnog naponskog impulsa koji rado spali sve što može. Ne znam da li se baš to desilo ali to je česta greška. Mislim da nije raskacen regler dok je radio, pokusaj paljenja je bio bez reglera ako sam dobro razumeo imenjaka mi. jos da dodam sliku osiguraca, veci debeli je ex fabricki sa 20A manji bocno polozen je od napajanja EUC-a od 7.5A, lako pristupni Promenio Januar 16, 2019 član Satelis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Januar 16, 2019 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis razumeo sam kritiku (dobronamernu) p.s. prvo da izguglam kako se zove na eng. pa da guglam da nađem najjeftiniju... za jednom ili nijednom godišnje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano Januar 16, 2019 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dobronamerna naravno Nemoj ni te najjeftinije, oce kratko da traju .... Weller recimo je Ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 16, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan jbt ovo film moze da se snimi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 16, 2019 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Satelis kako si sistematican i pedantan, da nisam na drugom kontinentu ne bih propustio da dodjem da mi pretreses motor cisto da se ja bolje osjecam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell_Bg 59 Napisano Januar 16, 2019 Svrati ponekad, 175 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne zovu ga za dzabe Darko Satelis Kralj Malog Mokrog Luga Satelis je iz MML-a? Poslato sa CLT-L29 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5079 Napisano Januar 16, 2019 Drug član, 1522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Jes , tamo kod tebe. ( gde sam bio onomad po tempomat za stila ) , pre sto godinaSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell_Bg 59 Napisano Januar 16, 2019 Svrati ponekad, 175 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bog te mazo, nikad da te vidim po kraju nit lokalnim kaficima Poslato sa CLT-L29 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5079 Napisano Januar 16, 2019 Drug član, 1522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja koliko sam skapirao iz fejsa , ti si negde kasnije zavrsio u SD , ili sam pomesao nesto ? A i , ovo mi je prvi put da idem kod Satelisa:) Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell_Bg 59 Napisano Januar 16, 2019 Svrati ponekad, 175 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam, nisam, tamo sam imao neki posao, u Bg-u sam i dalje Poslato sa CLT-L29 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell_Bg 59 Napisano Januar 16, 2019 Svrati ponekad, 175 postova Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slucaju, nek je sa srecom masina Poslato sa CLT-L29 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5079 Napisano Januar 16, 2019 Drug član, 1522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra dolazim opet tu , da pokupim bajk od njegaSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell_Bg 59 Napisano Januar 16, 2019 Svrati ponekad, 175 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako si nekim slucajem posle 5-6 tu, javi, da odemo na picePoslato sa CLT-L29 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5079 Napisano Januar 16, 2019 Drug član, 1522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Uh , tesko ... doci cu oko 3 , da uhvatim temperaturu u plusu i provozam se do kuce Zeljan sam , hahahaSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell_Bg 59 Napisano Januar 16, 2019 Svrati ponekad, 175 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vazi, bice prilike, lepu voznju ti zelim Poslato sa CLT-L29 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Januar 16, 2019 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Darko (onaj sa lemilicom) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6013 Napisano Januar 16, 2019 Drug član, 2780 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis Milina za gledanje. Raj za oci! Svaka cast na pedantnosti i temeljnosti. Uh kako mi je drago da vidim kad neko radi svoj posao kako treba i dolikuje! Svaka cast jos jednom! A tebi Darko zelim lepe kilometre bez problema sa sveze ulickanom Hondicom! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5079 Napisano Januar 17, 2019 Drug član, 1522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan e pa tako , da zaokruzim ovu temu ... danas idem po bajk ... hvala svima koji su ucestvovali u ovoj mojoj igranci , dva meseca ko na iglama je bilo ... kad se samo setim , nije mi dobro .. regler ,majstor cira , trazenje ecu-a danima , nedeljama , cekanje bratica iz uzuca da popravi ecu , guranje motora do kuce , opet trazenje ecu-a... ma uzas... posle svega - zavrsilo se super . nisam mnogo osetio kvar jer je bio preko zime , tako da to je sreca u nesreci... i na kraju : Hvala @Satelis za servis i poprvku , i sto je trpeo sve moje pp poruke i viber konsultacije Hvala @Krmco za prevoz do Dareta , sve preporuke 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2442 Napisano Januar 17, 2019 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Kako ide novi/stari bajk? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5079 Napisano Januar 17, 2019 Drug član, 1522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahah , samo sam cekao ko ce da me pita upravo to pitanje. Ma ide kao sto je i isao , sve je ok. Ponadao sam se da ce u novom ecu-u da budu mape od rr ili tako nesto pa da usisava, ali ne - ide isto ... ma sve ko i sto je bilo braticuSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1269 Napisano Januar 18, 2019 Drug član, 834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Lepo da te sluzi sad, samo molim te ne pipaj zice vise sam bez strucnog nadzora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5079 Napisano Mart 16, 2019 Drug član, 1522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Eeee nastavljaju se muke Kako je pocela sezona i voznje - eto su problemi. Posle par desetina kilometara - aku prazan ! Regler u problemu .Skidaj rep opet , salji Ziki na proveru. Epilog - odlemila se zica ...Zika uradi , vrati nazad .. u medjuvremenu konacno ugradjen voltmetar po meri ... sklapaj motor , vrati regler , vrati aku , vrati rep ... proba - punjenje dobro - 13,9 v ... to je bilo juce .Danas sedam na bajk , krecem ka gradu i posle par kilometara ostajem opet bez punjenja Ovo postaje zesce frustrirajuce ... Opet skidaj rep , skidaj regler , skidaj sve zivo ...U ponedeljak regler opet ide kod zike ,a motor kod satelisa na ponovnu proveru ... Igranka ... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22350 Napisano Mart 16, 2019 Integrisan, 9604 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pih malera! Proverite tri faze iz namotaja... Mozda je lak na zici "nagoreo", nema spoja prema masi ali ni punjenja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 16, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan 9 godina je mene tako zajebavao. 9 jebenih godina! Isao kod dilera, ja sam čačkao, u Loznici bio kod našeg Stampara. Skinuo mu alarm kao mogući remetujuci faktor.. Ništa nije pomoglo. Na kraju sam kupio nov regler od suzukija V-strom 1000, serijski i on je rešio problem. Govorili mi braca Englezi i ranije (triumph forum) da ga jebe regler ali ja sve nešto kao nije, možda je acu možda žica, možda alarm. I na kraju presecem i kupim taj serijski, još krenu diler da me ubedjuje da ima i povoljniji koji isto radi rek’o neću, ocu taj od €270,-Da ga ne ureknem, fercera ko doksa sad!Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...