maxa 35 Napisano Novembar 12, 2018 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL1000 Falco, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Prošao sam dok je uviđaj bio u toku. Motor je prošao ispod bankine, udario u stubić i sleteo sa puta. Kolega je verovatno udario u bankinu pre nego što je sleteo sa puta. U tom delu je put nekih 10m iznad nivoa tla. Policajac na uviđaju je rekao da nije bilo drugih učesnika. Nisam imao snage da fotografišem. Motor je zelene boje, izduv ispod repa, čini mi se mono viljuška. Dupla bankina bi mu sigurno dala mnogo bolje izglede da preživi... Neka mu laka zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2579 Napisano Novembar 12, 2018 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam naišao kad je bio zaustavljen saobraćaj, čekali su tužioca da dodje na uvidjaj. Policajac mi reče da je motociklista stradao , A.V iz Beograda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10383 Napisano Novembar 12, 2018 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Uh...laka mu zemlja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Novembar 12, 2018 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kad ovu temu citam,pozelim da padne metar snega. Neka mu je laka zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3586 Napisano Novembar 12, 2018 Malinar u pokusaju, 1710 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep put sa novim i perfektnim asfaltom, ali prepun krivina i veoma uskih kolovoznih traka po kojima se krece dosta kamiona i slepera. Ove godine sam ga izvozao barem 10 puta i svaki put primetim da motociklisti uglavnom idu prebrzo za te uslove saobracaja. Jednostavno, trake nemaju dovoljnu sirinu da se ispravi bilo kakva, pa i najmanja greska. Kolegi neka je laka zemlja i siroki putevi nebeski, a nama za nauk da se cuvamo, nije sve u brzini i prolaznom vremenu, na navaku je tome mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8231 Napisano Novembar 13, 2018 Solo Rider, 3165 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Juće baš prošao tim putem i baš obuševljen kvalitetom asfalta i lepim krivinama. Laka mu crna zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8231 Napisano Novembar 13, 2018 Solo Rider, 3165 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Nesreća u ataru sela: Poginuo motociklista MONDO.RS Vozač motocikla poginuo je danas u ataru sela Guriševci kod Topole, pošto je iz još neutvrđenih razloga sletio sa... Čovek se zove Vlajko i vozio je kawasaki. Ako ga neko zna sa foruma??. Prosto sam zaprepašćen s obzirom da je fantastičan dan bio za vožnju, a deonica je perfektna za vožnju. Užas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SeaBandit 0 Napisano Novembar 13, 2018 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru prijatelju moj. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Novembar 13, 2018 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Vlada... držao je menjačnicu na bulevaru... Nedavno kupio Kawasaki H2R... Ne mogu citav dan da se sastavim ni da poverujem... Počivaj u miru druže! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
luka2205 0 Napisano Novembar 14, 2018 U prolazu, 2 postova Lokacija: bgd- stockholm Motocikl: BMW S1000RR HP4 comp. Prijavi odgovor kao problematičan Vlado druze, pocivaj u miru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokichica 200 Napisano Novembar 15, 2018 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd - London Motocikl: Honda CBR 600FS, KTM Adventure 990, Suzuki GSX-R 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko prijatelju, pocivaj u miru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_bg 38 Napisano Novembar 16, 2018 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: Honda hornet, Fz6,f800gs Prijavi odgovor kao problematičan Vlado pocivaj u miru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Novembar 16, 2018 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Nek pociva u miru Mnogo dobar momak Bas mi je zao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 16, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Koliko cuh,namestao se za fotkanje,i jbg,krenulo po zlu...oprez ljudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GromH 59 Napisano Novembar 16, 2018 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vlada je moj komšija iz bivšeg kraja, nekada sam dosta često menjao pare kod njega. Danas saznao sa ovo, strahotno neka počiva u miru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15923 Napisano Novembar 16, 2018 Integrisan, 9311 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Koliko cuh,namestao se za fotkanje,i jbg,krenulo po zlu...oprez ljudi.Kako misliš nameštao se za fotkanje?Nek mu je laka crna zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 16, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Satelis je napisao: Kako misliš nameštao se za fotkanje? Nek mu je laka crna zemlja kazu snimao ga drugar u voznji,i fotkao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4184 Napisano Novembar 17, 2018 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Uprkos samobanovanju, da iznesem saznanje. Predobar momak, odličan i brz vozač sa srcem, nov motor i demonstriranje za fotografisanje, u sledoćoj krivini prošavši fotografa ja doživeo udes. Previlika želja, nedovoljno poznavanje motorcikla, možda i vremenski uslovi, bio je član MKB-a, ali nikada nije hteo da prisustvuje u bilo kom vidu edukaciji bezbedne vožnje. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15923 Napisano Novembar 17, 2018 Integrisan, 9311 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Majko mila, kakav način da se izgubi život, bolje ništa ne pisati. Pokoj mu duši još jedared. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera kameni 17 Napisano Novembar 17, 2018 U prolazu, 49 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha fz 6 Prijavi odgovor kao problematičan Put jeste dobar, nov asfalt, ali isto tako uzak, nepregledne krivine sa dosta sodera na asfaltu, zato pamet u glavu. Sve reci su suvisne, pokoj mu dusi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukaktm 0 Napisano Jun 16, 2019 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 13.11.2018. at 22:05, BaneVuk58 je napisao: Nesreća u ataru sela: Poginuo motociklista MONDO.RS Vozač motocikla poginuo je danas u ataru sela Guriševci kod Topole, pošto je iz još... Čovek se zove Vlajko i vozio je kawasaki. Ako ga neko zna sa foruma??. Prosto sam zaprepašćen s obzirom da je fantastičan dan bio za vožnju, a deonica je perfektna za vožnju. Užas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...