nik_sa015 1816 Napisano Maj 24, 2020 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan E, baš me interesuje, valjda ću doznati tokom ove godine. Prateći vesti u vezi ukidanja mera, slabo mi se piše S obzirom da sam u jubilarnoj cetvrtoj izolaciji od 28 dana - mislim da ces imati sta da citas dok krstaris barkom po Jadranu :-)Sent from my SM-N975F using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano April 3, 2021 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Naš drug. Brat. Prijatelj. Otac. Napustio nas je noćas. Otišao je da vozi nannekom drugom svetu. Na Balkanu svako ima nekog svog Bosanca. Mi smo imali sreću da smo imali najboljeg. Dejan Isaković Bosanac, umro je noćas u Šabačkoj bolnici od Covida. Putuj dobri moj. Iskreno saučešće porodici.Sent from my SM-G9980 using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BBojan 18 Napisano April 3, 2021 U prolazu, 78 postova Lokacija: Brod, RS, BiH Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Naš drug. Brat. Prijatelj. Otac. Napustio nas je noćas. Otišao je da vozi nannekom drugom svetu. Na Balkanu svako ima nekog svog Bosanca. Mi smo imali sreću da smo imali najboljeg. Dejan Isaković Bosanac, umro je noćas u Šabačkoj bolnici od Covida. Putuj dobri moj. Iskreno saučešće porodici.Sent from my SM-G9980 using TapatalkIskreno saučešće...Sent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Papisha 218 Napisano April 3, 2021 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Pećinci; Srbija Motocikl: Yamaha GTS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @nik_sa015umro Bosanac? Bože mili, nek mu je laka crna zemlja... Moje saučešće Dobar je to čovek bio, ekscentrik na neki svoj pozitivan način, xy puta smo kupovali neke delove kod njega i uvek se lepo ismejali šalama na sve račune. Baš mi je žao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...