sashac 8204 Napisano Novembar 10, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Deki vrh slike. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Novembar 10, 2018 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, DeXter79 je napisao: Za onog paćenika sa golfom nemam lepih reči al je kolega uradio najmanje što je mogao da mu objasni nešto što su njegovi roditelji preskočili. Svaka čast! Video sam doticnog sta je radio... a kako mu je kolega objasnio,to nisam video? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Novembar 10, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Odličan je ovaj put. Malo sam kasnio iz tehničkih razloga...Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeXter79 100 Napisano Novembar 10, 2018 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650CS Prijavi odgovor kao problematičan Video sam doticnog sta je radio... a kako mu je kolega objasnio,to nisam video?Bolje da što manje ili nikad ne vidimo ovakve pajsere iako znam da želim nemoguće... Ovo je svakako nešto što ne bih bacio u prvi plan. Sve je ispalo u redu i put je ispao prelep... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 10, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 10, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Jel nam chuchi? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Novembar 10, 2018 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Mene je jutros izdao akomulator tako da nisam stigao da krenem kad sam planirao ali stigosmo ekipu na "krivini" Zahvaljujuci Lalajku i njegovim čestim pauzama i motivacijama tipa "sedi bre polako" ovaj put uspeo da stignem na vrh jeeeej. Pozdrav za sve. Super tenera je najbolji motor 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Novembar 10, 2018 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da se zahvalim kolegama koje su pritekle u pomoc kada je nase magarence odbilo da radi na polasku od ostrvice ka Babinoj reci, uzrok gasenja trandze nismo otkrili, ali je posle malo ubedjivanja magarence resilo da nastavi put. A onda i svima da se zahvalim na prelepo provedenom danu, najveci uspeh je sto nagovorih lepsu mi polovinu da prebrodi svoje strahove i popne se na vrh. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4936 Napisano Novembar 10, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Alexanto ekipa posle nepunih 400 km, stigla kuci. Utisci su sjajni, fotke uskoro dolaze! Hvala svima na drustvu 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6062 Napisano Novembar 10, 2018 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari na divnom danu! Ovakve minijature cine zivot lepsim I jedna umetnicka: 6 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 10, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Super druzenje, uzivao u svakoj sekundi danasnjeg dana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoranb 4 Napisano Novembar 10, 2018 U prolazu, 2 postova Motocikl: Kawasaki ZR7 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos malo danasnjih slika. Hvala svima na divnom danu. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 599 Napisano Novembar 10, 2018 Drug član, 1721 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Mangupi me nagovorili da sabajle izjasemo i uspavanim tempom u visine krenemo, ja povodljiv lagano krenuo i vozio, šetao i u visine leteo, na krov sveta se skoro popeo, i tamo video puno dragih lica starih i upoznao neke nove, srce puno, duša sita, a usto sam shvatio da je motociklizam jedna jako opasna disciplina, i to u delu kad ostaviš motor na sred džade sela da se svinje njime slade a ti krenes da se penjes kozijim stazama i bogazama 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 132 Napisano Novembar 10, 2018 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Par slika i od mene...Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Novembar 11, 2018 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Još jedna uspešna grupna terapija za kraj sezone!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4936 Napisano Novembar 11, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo nesto slicica iz nase perspektive... Ujutro "prijatnih" 4 stepena... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4936 Napisano Novembar 11, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan I nesto iz pticije perspektive... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4936 Napisano Novembar 11, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo i par kadrova iz vizure moje "ptice" 10 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Novembar 11, 2018 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, Ostrvica je opet bila u svom punom sjaju. Na samo zbog svog izgleda i težine uspona koje nam daje snagu za drugi put, već zbog pozitivne energije i drugarstva. Ja zaboravih po punjenju da stavim bateriju aparat ako da ostadoh kratkih rukava za fotke sa zumom, podešanom expozicijom, blendom, ali spasio me dronče Evo malo fotki sa telefona i iz potpuno nove perspektive. Veliki pozdrav svima 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Novembar 11, 2018 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Drugi deo slika od juce 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Novembar 11, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hajde da ne ostanem ni ja na onoj jednoj 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 536 Napisano Novembar 12, 2018 festina lente, 750 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Prelep dan, strm uspon i nagrada na vrhu, pre svega odlicno druzenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Novembar 12, 2018 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan :) 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 12, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan I samo jedan dobronameran apel...Posecujte kurseve bezbedne voznje,edukujte se i sami.Nije bitno da li vozite nov motocikl,ili stari.Kolega sa PA tablicama,kome i ruke i noge stoje u polozaju visoko rasirene,zaista je opasnost i po sebe i po druge.U jednom momentu je cak vodio kolonu,i toliko je usporio,da je to bilo za plakanje.Ali sve to ajde,nije strasan problem,koliko je problem sto je skoro svaku krivinu masio,ulazio presiroko,kocio u istoj.Evidentan je strah i neznanje.Ljudi,molim vas malo edukacije,pa ima nas mnogo kolega,pa ako nista pitajte,pa vezbajte.Bez da se uvredi kolega,kome ne znam ni ime.I jos jedna stvar,za Lalajka kao organizatora.Mora da se na nekim glavnim krivinama,postavi redar(koga sam ja glumio nekoliko puta),i sacekivao zaostalu kolonu,jer ljudi mozda ne znaju put,i da se apeluje na vozace,da kad zaostane deo kolone,sacekaju tako sto ce da uspore voznju.I to je dobronameran savet.Inace bilo je bas lepo,dobri i dragi ljudi,hrabri penjaci i hrabri klopaci... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 12, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice zaostajanja, imam uvek dogovor sa nekim da ide kao poslednji u koloni, tako da kad ga vidim na nekom stajanju, znam da su svi tu. I ovog puta je bilo tako, moj drugar Ledu77 je bio zavrsnica i imao je par uspesnih intervencija. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...