IvanGavra 4 Napisano Octobar 28, 2018 U prolazu, 7 postova Lokacija: Budimpesta Motocikl: MV Agusta Turismo Veloce 800 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, Da li neko na sajtu ima iskustva sa MVA Turismo Veloce 800? Kupio ga prosle nedelje, pa jedva cekam da zavrsim registraciju i da ga izvedem (zvanicno i legalno) na put Poz i hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6801 Napisano Octobar 28, 2018 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Uh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Octobar 28, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, IvanGavra je napisao: Zdravo, Da li neko na sajtu ima iskustva sa MVA Turismo Veloce 800? Kupio ga prosle nedelje, pa jedva cekam da zavrsim registraciju i da ga izvedem (zvanicno i legalno) na put Poz i hvala To se pita pre nego kupis nesto, ne bi li ti pomoglo kod kupovine. Sad je na tebi da preneses iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Octobar 28, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan @СајберГастарбајтер Ma to je samo da nesto satro pita, vec hoce da se pohvali, jer pretpostavlja da niko na Forumu nema takav motocikl. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10545 Napisano Octobar 28, 2018 Drug član, 3410 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Mog'o si neku sliku turiti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Octobar 28, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Branko To sto kazes, moz' da bidne da je tipa "hvalite me usta moja". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanGavra 4 Napisano Octobar 28, 2018 U prolazu, 7 postova Lokacija: Budimpesta Motocikl: MV Agusta Turismo Veloce 800 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6801 Napisano Octobar 28, 2018 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Kao lokacija stoji Budimpešta. Kakva je madjarska moto priča nemam blage veze, ali znam da se stručnjaci sa opremom i znanjem za MV broje na prste. Čak i u rodnoj joj Italiji. Za neke "obične" intervencije biće dobar i lokalni majstor, mada puno toga možeš i sam, ali problem nastaje kada sprava traži intervenciju autorizovanog dilera sa adekvatnim softverom i aparaturom koja je vezana za matičnu kuću odakle recimo u realnom vremenu stiže ažuriranje mape...ili tako neka druga zajebancija...a njega nema u blizini (mislim na dilera, poduža je rečenica). Italijanske sprave najnovije generacije su poznate po tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanGavra 4 Napisano Octobar 29, 2018 U prolazu, 7 postova Lokacija: Budimpesta Motocikl: MV Agusta Turismo Veloce 800 Prijavi odgovor kao problematičan Tacno: prepuno je elektronike i ne pipa se puno van sertifikovanih servisa... Imam ih dva ovde u Bud gde zivim a i Bec nije daleko (to cu da prodajem mojoj zeni verovatno :))... Vec sam ga vozao okolo na poljskim tablicama na kojima sam ga kupio, tako da jos nije vreme za tu pricu... Mene interesuje da li je neko presao vise od ovih mojih 100 km do sada? Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanGavra 4 Napisano Octobar 30, 2018 U prolazu, 7 postova Lokacija: Budimpesta Motocikl: MV Agusta Turismo Veloce 800 Prijavi odgovor kao problematičan On 28.10.2018. at 15:57, СајберГастарбајтер je napisao: To se pita pre nego kupis nesto, ne bi li ti pomoglo kod kupovine. Sad je na tebi da preneses iskustva. Care, ta ti je tacna. Procitao brdo toga pre kupovine (inace, posao da kupim MTS, a kupio MVA:cudni su putevi Gospodnji)... Da se hvalim, nemam cime: da sam uspeo da se zgrcim za pristojan KTM, e tu bih se hvalio A za prava iskustva tek na prolece: sad ga samo gledam i vozam po ulici jer jos nije registrovan na HU table Poz: ako je ipak ko vozio ovo, cenio bih iskustva od strane istih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanGavra 4 Napisano Octobar 30, 2018 U prolazu, 7 postova Lokacija: Budimpesta Motocikl: MV Agusta Turismo Veloce 800 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Octobar 30, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, IvanGavra je napisao: Care, ta ti je tacna. Procitao brdo toga pre kupovine (inace, posao da kupim MTS, a kupio MVA:cudni su putevi Gospodnji)... Da se hvalim, nemam cime: da sam uspeo da se zgrcim za pristojan KTM, e tu bih se hvalio A za prava iskustva tek na prolece: sad ga samo gledam i vozam po ulici jer jos nije registrovan na HU table Poz: ako je ipak ko vozio ovo, cenio bih iskustva od strane istih Da se ne ponavljam, ja sam na kratko bio vlasnik Dragstera i evo gde sam opisao moje iskustvo. Od tada po onome sto sam citao MV se dosta popravio, a mislim i da su posebno poveli racuna kod tvog modela, jer je ipak napravljen za duza putovanja (ne samo za divljanje). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Octobar 30, 2018 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bi znati ko je i zbog čega obrisao moj komentar sa početka ove teme...Послато са D6503 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Octobar 30, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidi stvarno, a bas je bio dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanGavra 4 Napisano Octobar 30, 2018 U prolazu, 7 postova Lokacija: Budimpesta Motocikl: MV Agusta Turismo Veloce 800 Prijavi odgovor kao problematičan Brate, care, legendo: nasmejao me Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanGavra 4 Napisano Octobar 30, 2018 U prolazu, 7 postova Lokacija: Budimpesta Motocikl: MV Agusta Turismo Veloce 800 Prijavi odgovor kao problematičan @Sajber, vidim da vozis Apriliu: bio mi je u kombinaciji i nov Shiver 900, a da stave prednji plexi od Mane, al su se ubili od cene. Pobegao mi je salonski sa 2 500km koji se nudio za 7 500 jevreja sa produzenom garancijom, pa mi je drugi bio preskup (preko 8.5 kila) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...