doktor 4802 Napisano Octobar 24, 2018 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kraljici se ucinilo da je sve lako proteklo, pa da ucini putovanje malom avanturom! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Octobar 24, 2018 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Nista ja tu ne bi menjo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boboška 13 Napisano Octobar 24, 2018 U prolazu, 40 postova Lokacija: ČAČAK Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći divno druženje i prelepa vožnja.Ovo mi je treći put kako idem na Sinjajevinu tek sam je sad video kako sam želeo, natenane zahvaljujući Deju i Lokici. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lepi Dzov 230 Napisano Octobar 24, 2018 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja jos nisam bio, al cu posle ovoga da idem..! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 25, 2018 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, boboška je napisao: Šta reći divno druženje i prelepa vožnja.Ovo mi je treći put kako idem na Sinjajevinu tek sam je sad video kako sam želeo, natenane zahvaljujući Deju i Lokici. Jbg matori, hteo ne hteo, s godinama moras natenane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Octobar 29, 2018 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan odlicna voznja i svaka cast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Octobar 30, 2018 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna tura i savrsen putopis, kao i uvek uostalom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Octobar 31, 2018 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Savršeno.....jedan maali deo Durmitora sam prošao preko Trse ali ovo je prava avantura.Bravo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veselamasina 137 Napisano Novembar 8, 2018 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Trenutno Nemam Prijavi odgovor kao problematičan I pisanje i slike su me odvele tamo gde ste vi bili,bravo za avanturu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Mart 21, 2019 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Arhiva momenata sa ove vožnje, zabeleženo starim fotoaparatom, skromne rezolucije. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Maj 8, 2020 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan ~ Zauvek sa nama ~ Počivaj u miru dragi prijatelju... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3154 Napisano Maj 9, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Štaaaa? Zaštoooo? Kadaaaaa? R.I.P. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6063 Napisano Maj 9, 2020 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ... pogledaj u Crnoj hronici... Tuga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Maj 7, 2021 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Godina... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Maj 7, 2022 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Godina druga Vozi druže moj... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Maj 7, 2023 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan In memoriam Slobodan Bobica Ilić Godina treća 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...