zlig0r 1998 Napisano Octobar 17, 2018 Drug član, 967 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Pre pola sata prosao, ugao Jug Bogdana i Temerinske...kolegu nisam video, nadam se da je ok. Deluje kao da je auto pokusao da predje temerinsku iz jug bogdana, a da ga je motor ocesao u smeru ka centru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Octobar 17, 2018 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da je kaciga okacena na retrovizor, verovatno je covek skinuo sam sa glave i tu stavio. Nadam se da je OK. Sad sam pitao kolege, niko nista ne zna. To je ispred kuce drugara pa ce verovatno kad dodje sa posla saznati kako je covek. Ja cu da prosledim kad dobijem info... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3114 Napisano Octobar 17, 2018 8-bit, 1903 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan To je GSXR? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7451 Napisano Octobar 17, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, mradomir said: To je GSXR? Po izgledu jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1253 Napisano Octobar 18, 2018 Drug član, 997 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Meni djeluje na drugoj slici da vozac stoji kraj policije. nosi windstoper i djeluju mi moto patike. I drzi flasu vode koju je pio da dodje sebiz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1998 Napisano Octobar 18, 2018 Drug član, 967 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo verovatno je da si u pravu...inace, nisam nista saznao vise o ovom, sem sto sam naleteo na komentar na NSU sajtu "Sve se desilo pred mojim ocima, motociklista se kretao putem prvenstva prolaza dok je automobil zbog lose preglednosti krenuo i motociklista je udario u njega. Tako da je krivac vozac auta" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...