nemo 3154 Napisano Octobar 19, 2018 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Off topic, znam... ali ipak, Mile, samo za Maroko ne treba ti GS, moj (ludi) prijatelj obišao ga je na LT-u . (https://motosvet.com/tabla/topic/41291-maroko-2017-kmet2mac-edition/?page=1) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Octobar 19, 2018 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan ma znam ja to Pavle, jedino što me tjera na GS je daleko najveca zapremina rezervoara a to mi znaci između 500 - 600 km, autonomije. znaš od A - B nije svejedno trideset puta stati ( ili više ) skinuti rukavice, skinuti tank torbu, izvuci novce pa sve to opet nazad samo radi tankanja ili 10 - 12 puta to isto sa GS.om baš da mi ga i drpnu kvragu i BMW fazer je doma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Octobar 23, 2018 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan bez zloce, sto setice auta ja biram sa sto vecim rezervoarom (min 1.000 km) a sto se tice motora gust je i stati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano Octobar 23, 2018 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan 51 minutes ago, Bruno 68 said: ... a sto se tice motora gust je i stati Jeste, ali tamo gde bi Mile ili gde su drugi bili nema baš tako često pumpi ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Octobar 23, 2018 (promenjeno) Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog doprinosa popularizaciji Kukavice: Milane, piši još o tvom kraju, možda će baš tvoj tekst nekoga inspirisati da ti obiđe parohiju Promenio Octobar 23, 2018 član Alp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan Stankovic 38 Napisano Maj 30, 2019 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Hah pisem naravno pozdrav, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...