N.F.S. 23769 Napisano Octobar 22, 2018 Integrisan, 9996 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Lepsi kao golac Izvini zbog off-a. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 392 Napisano Octobar 22, 2018 Zainteresovan, 193 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Soyyka ako prodas Kawu,ne menjaj firmu,budi veran 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23769 Napisano Octobar 22, 2018 Integrisan, 9996 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10823 Napisano Octobar 22, 2018 Drug član, 3460 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, gixxer je napisao: Soyyka ako prodas Kawu,ne menjaj firmu,budi veran Brate ja na ovo ne bih smeo ni sesti...ala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10823 Napisano Octobar 22, 2018 Drug član, 3460 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Mada često virkam i na ovog: https://www.polovniautomobili.com/motori/13226809/kawasaki-z-750-s 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 392 Napisano Octobar 22, 2018 Zainteresovan, 193 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Ne ujeda,ventil u glavi,brzo se naviknes i posle ti ne treba bolji,dugo,dugo vremena 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 226 Napisano Octobar 22, 2018 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan https://www.motorcyclespecs.co.za/model/kawasaki/kawasaki_Z750s 05.htm Ovaj motor uopste nije naivan po karakteristikama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10823 Napisano Octobar 22, 2018 Drug član, 3460 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Zema je napisao: https://www.motorcyclespecs.co.za/model/kawasaki/kawasaki_Z750s 05.htm Meni baš lep,a? Nekako nije prazan na dole Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 226 Napisano Octobar 22, 2018 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Ovde mi izgleda pricamo o dva razlicita motora . Prodaje se motor sa karburatorom a ovaj na sajtu sa 110 KS je elektronsko ubrizgavanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23769 Napisano Octobar 22, 2018 Integrisan, 9996 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan To je ovaj koji trenutno vozim, pitom je bas i ugladjen, nije prgav... Ne poskakuje i ne rita se Baci Soyka oko i na ovaj, ja sam ga za sebe hteo, covek, vlasnik mi se predstavio kao Nesa brat vlasnika Technodroma (autoplaca)... Zdrav motor, Boban uradio sediste, Ivan poviseni vizir... Ima i distancer guvernala, fabricki top takodje... https://www.polovniautomobili.com/motori/12843796/suzuki-bandit-gsf-1200s Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23769 Napisano Octobar 22, 2018 Integrisan, 9996 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @Zema, Zemo, Sojkin je zr750s a moj je z750s... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 226 Napisano Octobar 22, 2018 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Da sad vidim, moja greska Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10823 Napisano Octobar 22, 2018 Drug član, 3460 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, N.F.S. je napisao: To je ovaj koji trenutno vozim, pitom je bas i ugladjen, nije prgav... Ne poskakuje i ne rita se Baci Soyka oko i na ovaj, ja sam ga za sebe hteo, covek, vlasnik mi se predstavio kao Nesa brat vlasnika Technodroma (autoplaca)... Zdrav motor, Boban uradio sediste, Ivan poviseni vizir... Ima i distancer guvernala, fabricki top takodje... https://www.polovniautomobili.com/motori/12843796/suzuki-bandit-gsf-1200s Lep,znam,veruj mi da znam u glavu motore koji me zanimaju na PA... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10823 Napisano Octobar 22, 2018 Drug član, 3460 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Moram se malo izreklamirati,ovo je sa Ade od pre neki dan: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10823 Napisano Octobar 22, 2018 Drug član, 3460 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ova iz Kraljeva pre 3 nedelje...pored pobratima ZR7 i Ninje: Što bi rek'o kolega Gixxer firma! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 1027 Napisano Octobar 23, 2018 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan parkirao pored tebe na adi i bas sam zagledao, stvarno lepo odrzavan... srecna prodaja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10823 Napisano Octobar 23, 2018 Drug član, 3460 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, bobi_krofna je napisao: parkirao pored tebe na adi i bas sam zagledao, stvarno lepo odrzavan... srecna prodaja... Hvala...eto,da imamo nalepnice BJB odma' znamo ko je ko... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23769 Napisano Octobar 23, 2018 Integrisan, 9996 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jest" bila dobra ideja... (Nalepnice). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Octobar 23, 2018 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Iz ugla nekog ko je vozio zr 7s, a sada vozi Fazera 1000, moze biti da ces se neprijatno iznenaditi udobnosti kod Fazera, u odnosu na Kawu... A to da ces kontrolisati Fazera, ako ga kupis - videces... taj motor je povozan, upravljiv, lak i sam dodaje gas.. .Videces. Tako da, ako ne juris, volis udobnu i lagodnu voznju, pravi motor za tebe je bandit 1250s...samo jos to ne znas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10823 Napisano Octobar 23, 2018 Drug član, 3460 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Znači treba mi nešto udobno k'o Kawa,a dovoljno snažno,ne žustro,k'o Bandit...?...uh... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Octobar 24, 2018 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 22.10.2018. at 20:40, shoyyka je napisao: Kakvo crno zameranje...za savete uvek i pitam...Da,da sve to dolazi u obzir...sem transalpa...čak i bandit 1200 ili Honda VFR 800 Vtec........ali i fazer...komanda ide iz glave... Generalno si u pravu,ne osećam potrebu za brzinom već sama vožnja mi je uživanje...kawi fali 20-ak kw,da ih ima ne bih je menj'o nikad...za dvoje je malo kilava u startu,posle krstari samo tako... A lepo ti je jedan kolega govorio: Kada si vec u Kladovu, pogledaj pored tog zr7s i onog plavog z750s koji se takodje prodavao... Samo, bila ti je prejaka masina na Z-u, premalo vremena, previse necega, premalo onog drugog... Mozda nisam lep, al sam mator, i znam sto-sta. ;-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Octobar 24, 2018 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 22.10.2018. at 21:07, shoyyka je napisao: UUUUFFFF!!!! Iako se moj "Z" pretvara u polu S a polu N model, sada, kada videh ove fotke, dodje mi da ga potpuno obucem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10823 Napisano Octobar 24, 2018 Drug član, 3460 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Svaka se škola plaća...ne kaže se džabe:od viška glava ne boli... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10823 Napisano Octobar 28, 2018 Drug član, 3460 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Juče malo do drine: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10823 Napisano Novembar 1, 2018 Drug član, 3460 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ode Kawa...u Loznicu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...