NIKOLA 1 843 Napisano Octobar 10, 2018 MK Obrenovac, 567 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Yamaha FJR1300, godiste 2002, presao 40 000km. Motor je u odlicnom stanju, redovno odrzavan, bez skrivenih mana. Agregat radi kao sat, motor u voznji prav, tacan, sve mekano radi. Gume odlicne (stavljene nove pre 4000km), prednje plocice dobre, zadnje nove stavljene (lukas sinter), pre dva dana odradjen kompletan servis: novo ulje u masini i filter, ulje u kocnicama i kvacilu, ulje u kardanu, nov filter vazduha, tako da je motor spreman za novu sezonu i bez dinara ulaganja. .. . Od dodatne opreme poseduje fabricke bocne kofere i zadnji veliki kofer, turing sediste uradjeno kod Bobana(placeno 300e i preudobno je), elektricno podesavanje vizira, centralni stender, fabricki alat, dva kljuca. .. .Registrovan do marta 2019g, na mene se vodi CENA : 3390e tel: 0641780510 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22571 Napisano Octobar 10, 2018 Integrisan, 9673 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sta mi radi ovaj covek... Prvo CBF sada i ovo! Lepota.... Vrh motore prodajes drug! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Octobar 10, 2018 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Srećna prodaja druže . Obzirom da si 187cm visok , kako se smestiš na Yamahu? Nešto planiram.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1638 Napisano Octobar 10, 2018 Никад не једи жути снег!, 744 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, debeljan said: Srećna prodaja druže . Obzirom da si 187cm visok , kako se smestiš na Yamahu? Nešto planiram.... Ja sam 198 i 135kg i mnogo lepo se slazemo Lep primerak nema sta a sediste je vrh...uh... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 843 Napisano Octobar 10, 2018 MK Obrenovac, 567 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolege na lepim komentarima Komotnije nego na Europi. PAN EUROPU sam vozio cetiri godine i bio prezadovoljan, ugladjen i udoban motor, kolena su mi udarala u plastike ali mi nije smetalo. Na njoj mi je sve bilo potaman sem zadnjeg amortizera koji je preslab za toliki motor, ja sam ga i remontovao i bilo je bolje ali opet to nije to. FJR je komotniji i mnogo ozbiljniji motor ( mnogo bolje ogibljenje i kocnice, agragat za nijansu grublji od Hondinog ali mnogo jaci i vuce kao lokomotiva, cupa sa svih obrtaja) Sa ovim sedistem kao u fotelji, lepa pozicija i nogu i ruku, dobra zastita od vetra, vozis u gradu i vrucina spustis vizir i hladjenje je tu, teras brze i autoput dignes do kraja vizir i uzivancija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1227 Napisano Octobar 10, 2018 Zainteresovan, 924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Jel registrovan na tvoje ime? Koliko dugo ga imas u vlasnistvu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Octobar 10, 2018 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 843 Napisano Octobar 10, 2018 MK Obrenovac, 567 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste registrovan je na moje ime U mom je vlasnistvu par meseci, kupio ga od drugara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 947 Napisano Octobar 10, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, debeljan said: Srećna prodaja druže . Obzirom da si 187cm visok , kako se smestiš na Yamahu? Nešto planiram.... 189cm i 105kg i nikakvih problema zadnje 21.000 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Octobar 11, 2018 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 843 Napisano Octobar 12, 2018 MK Obrenovac, 567 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan FJR poseduje i zeleni karton Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyz 56 Napisano Octobar 15, 2018 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Titel Motocikl: Kawa z750s Prijavi odgovor kao problematičan Neka zamena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 15, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan jooj sto je sediste... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 843 Napisano Octobar 16, 2018 MK Obrenovac, 567 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih uzimao neke zamene 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 843 Napisano Octobar 16, 2018 MK Obrenovac, 567 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan U medjuvremenu koristi se miholjsko leto maximalno 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 843 Napisano Octobar 18, 2018 MK Obrenovac, 567 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 3290e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 843 Napisano Novembar 9, 2018 MK Obrenovac, 567 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo lepsih slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 9, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Vau...kakva lepotica... Srećna prodaja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 843 Napisano Novembar 27, 2018 MK Obrenovac, 567 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan FJR kaparisan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...