BRACO 3311 Napisano Octobar 7, 2018 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Snimak velikih, jbg ne stigoh jutros a manje ne mogu da nadjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Octobar 7, 2018 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Cetvorica nabola svu troicu na kladionici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5369 Napisano Octobar 7, 2018 Ne silazi, 4801 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, mixa je napisao: Bojim se da nije zbog nedostatka podataka za ostale timove, nema niko mnogo iskustva na ovoj stazi. Vidjećemo sljedeću trku da li su u Yamahi nešto izbunarili. Moje mišljenje je da su im ove nove gume bolje ''legle'' ali se nadam da nisam u pravu i da su ipak našli nešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16903 Napisano Octobar 7, 2018 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Djeneral je napisao: Smorio sam se nq kraju Moto3 trke...je*bo ga Bastianini klempavi, smotani. Sredio je Bezekija potpuno bespotrebno. Inace je trka bila odlicna. Navijam jako za Martina, ali mi krivo za Bezekija... Bastianini je krenuo agresivno, zamalo da nabode od nazad Dalla Portu, zabio jako prednju, točak sklopio i pokupio ni krivog ni dužnog Bezekija. Šteta, baš šteta, Martin se ovako solidno odlepio!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3006 270 Napisano Octobar 7, 2018 Zainteresovan, 666 postova Prijavi odgovor kao problematičan Једва сам закачио репризу гп-а и то на СК ХР, тамо у студију седи тип који је ваљда уредник мото пулса... Углавном, његова теорија (а као тврди да има информације) је да се задњи пнеуматик троши, тј проклизава или врти у празно не у нагибу него на правцу, дакле по средини. Произвођачи су препоручили возачима да користе најтврђу варијанту, баш због тога. Такође баш због тога не долази до изражаја мањак снаге Јамахе, односно заостатак за Хондом и Дукатијем. Реално, да се нису клали Дови и ММ у последњих пет кругова, Јамахе би касниле 2-3 сек. Видећемо у Јапану, тамо је све познато. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5325 Napisano Octobar 7, 2018 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je Mixa u pravu. Nedostatak podataka o stazi poravnao livadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...