Vukotaa 2 Napisano Septembar 30, 2018 U prolazu, 13 postova Lokacija: Užice Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,imam 18 godina i treba da pocnem da polazem za A2,pa me zanima koji bi motor preporucili da kupim za pocetak....Zanimaju me neki tipa super moto,touring,enduro,adventure(do nekih 1500e)....Iskustva sa motorima imam,vozim caletov Mz 125 tako da nije bas da nemam iskustva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano Septembar 30, 2018 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Varadero 125 ti je topla preporuka...moj brat mladji je polozio ove godine takodje A2,pa uzeo isti....super je motorce..cak mu i ja ponekad ukradem..slatko je voziti se na onom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukotaa 2 Napisano Septembar 30, 2018 U prolazu, 13 postova Lokacija: Užice Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan A pa hvala na preporuci....Mada ono ne znam da li je 125cc maloo,ono iskreno ja bi nesto preko 125cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad125 8 Napisano Septembar 30, 2018 U prolazu, 8 postova Lokacija: Surduk Motocikl: Yamaha Ys 125 Prijavi odgovor kao problematičan За те паре , веће а да ваља , тешко да ћеш наћи. За у живање у вожњи довољно је и 50 куба , ја имам преко триес и возим 125 -ицу , а теби је са 18 мало ,ни Роси није возио већи мотор у тим годинама.Поздрав и паметно са одабиром мотора. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukotaa 2 Napisano Septembar 30, 2018 U prolazu, 13 postova Lokacija: Užice Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ono mozda bi moglo da se probere nestoo,a sa ostatkom se potpuno slazem....Ja bi pre nesto vise posto ne znam bas kako bi se 125cc ponasalo sa suvozacem.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Septembar 30, 2018 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sa suvozacem bi se ponasao dosta slabije, nije za duze staze, samo po kraju i do prodavnice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Septembar 30, 2018 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan A nesto 250cc,zasto 125 kada si vec vozio to 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukotaa 2 Napisano Septembar 30, 2018 U prolazu, 13 postova Lokacija: Užice Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da....Ja sam razmisljao sprint apollo 250....on nije los a nije ni skup...mada ne znam kako bi se on ponasao sa suvozacem...nemam iskustva sa tim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Octobar 1, 2018 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti utisak od naseg clana Glige http://prntscr.com/l0op3d Ako preferiras taj stil voznje onda je apolo ok motorce Inace prodajem moje motorce pa ko hoce moze me kontaktira 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukotaa 2 Napisano Octobar 1, 2018 U prolazu, 13 postova Lokacija: Užice Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Apollo deluje stvarno okej motor,mada sto se tice voznje u dvoje,mozda bi bio bolje da se doda par stotina evra i da se uzme neki KLE...ili tako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 262 Napisano Octobar 1, 2018 Fat and furios, 593 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan kle je već prvi od ozbiljnih motora, preporuka je 250 i više, jer ispod toga sve ide osjetno slabije od mz-a kojeg si vozio. cvaja 125 je daleko jača sprava od 4t. Sa srećom i pažljivo 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...