Jump to content

Moto Zajednica

Nenad125

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Surduk
  • Motocikl
    Yamaha Ys 125

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Nenad125's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

8

Reputacija u zajednici

  1. Боље погледај шта произвођач препоручује или шта је претходни власник користио, не би ја са таквом машином експериментисао
  2. Мислим да то нема везе са струјом, мој скутер ради и без акумулатора. Пробај да очистиш филтере, ако не помогне пређи на карбуратор.
  3. И ја би волео да купим једног дана тог боксер BMW-a , али новог
  4. по овом објашњењу троцилиндраш испаде без мане Послато са moto g(6) play уз помоћ Тапатока
  5. За те паре , веће а да ваља , тешко да ћеш наћи. За у живање у вожњи довољно је и 50 куба , ја имам преко триес и возим 125 -ицу , а теби је са 18 мало ,ни Роси није возио већи мотор у тим годинама.Поздрав и паметно са одабиром мотора.
  6. Добар мотор , скоро нов , тек разрађен , нов је 4 и по хиљаде , за колко си га пазарио ? Послато са moto g(6) play уз помоћ Тапатока
  7. Леп мот , добра боја и ја имам црвендаћа Послато са moto g(6) play уз помоћ Тапатока
  8. Пријатељу баш си је окренуо према небу , број таблице се види само из авиона [emoji16] , не брини ако ти је рекао да идеш казне бити неће .Ја сам тако буџио на скутеру само под другим углом, па сам после схватио да је безвезе и вратио носач. Послато са moto g(6) play уз помоћ Тапатока
  9. И ја гласам за Фејзера , ако већ нема нешто са два цилиндра. Није битна висина него вештина Поздрав и лагано са гасом па да положиш из прве .
  10. У Марту се уписо да поллажем за А , имо сам АМ ,тек крајем Јула положио , а мотор ми стиго почетком Јуна. Морао сам читава два месеца да се возикам без дозволе. 20 часова вожње са све осталим зајебанцијама изашло ме 35 иљада ,срећа па положио из прве.
  11. Поздрав свима који воле вожњу на два точка. До сада сам ћеро двотактни скутер који ме и даље добро служи ,а од недавно , пошто одлучих да положим за А категорију, возим и нову Јамаху јс 125 (Yamaha ys 125; за оне који сматрају да је писање страних имена азбуком, бљак).Међутим то је најновија итерација добро познатог Јбр-а 125 или што би руси рекли Јубрика. Знам могао сам да купим за те паре канту стару 10+ година од 600+ кубика и да будем прави баја у селу са широком гумом од 200€, али ипак је превагнуо сјај нове машине за све паре и сазнање да га неки ђилкош од 16 година није теро уз бандеру.Троши два литра на 100 км-а , лепо се чује , машина се одлично врти на вишим обртајима, 70 до 90 најбоља вожња . Доста писанија ,поставићу нешто слика , пошто видим да га на форуму још увек нема а продаје се сад већ другу годину код нас. Иначе ја сам Ненад из Сурдука, ако је то уопште битно , још једном поздрав и пуно километара на вашим машинама какве год оне биле.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja