cicko_ru 245 Napisano Septembar 27, 2018 Svrati ponekad, 207 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Dobio u kompezaciju tri kom. 12/6v. 4A. 3200 din. Novo nekorisceno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1454 Napisano Septembar 27, 2018 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Puni / prazni, odrzava aku? Cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2827 Napisano Septembar 27, 2018 Drug član, 1324 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Sve to. Imam ja takav, i služi odlično. Ja ga uzeo za 3500, ovaj je 3200 koliko vidim u prvom postu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1454 Napisano Septembar 27, 2018 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Promakla mi cena... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1454 Napisano Septembar 27, 2018 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Jedan komad ide meni onda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Septembar 27, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeo prošlu zimu, samo reči pohvale za isti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6337 Napisano Octobar 5, 2018 Svakom po zasluzi, 12467 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan I ja koristim jedan takav, dobar je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Octobar 5, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Хајде, сви имају, узећу и ја један, ваљда ће ускоро стићи и акумулатор, да не дрмам себе струјом на зиму од досаде Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Octobar 5, 2018 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan A jel' može da okreće mangalo? Aj' kad ga i čika Rajko i Vasa hvale, neće da se baci. Ako još uvek imaš na stanju, javi se na PP oko detalja. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23823 Napisano Octobar 5, 2018 Integrisan, 10015 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ne d"obrce mangalo! Prvo "cita" sta puni pa "pusta" struju... Automatski poznaje koji je akumulator u pitanju (12 ili 6v) pa onda biras mod punjenja (moto, auto ili zima odrzavanje) Ima i zastitu omaske polariteta... Ja dobih jedan na poklon uz narucen akumulator iz polo-a.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 245 Napisano Octobar 5, 2018 Svrati ponekad, 207 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam stariju verziju skoro tri godine. Punio sam solarne baterije - gel od 200A bez problema. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23823 Napisano Octobar 5, 2018 Integrisan, 10015 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Super je, ja ga bas koristim! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 355 Napisano Octobar 6, 2018 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima jos. Ja bi uz'o 1. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...