Nikolaaaa 1 Napisano Septembar 14, 2018 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav trenuto polazem za A1 kategoriju i zelim da kupim neki skuter od 125cc mozete vi neki model da predlozite samo da nije kinez dosta mi se svidja honda PCX ako znate nesto vise o ovom modelu da li je pouzdan da li se dosta kvari ili ako je neko ima ovaj kodel ili je imao neka kaze njegova iskusta puno mi znaci dali je udoban i drugo?? Hvala unapred.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mr.x 11 Napisano Septembar 14, 2018 U prolazu, 6 postova Lokacija: Svilajnac - Beograd Motocikl: Honda Africa Twin RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja posedujem Peugeot Elyseo 150ccm, potrosnja cini mi se 3L, gradski motor super, nista spektakularno ali vrsi posao, i toliko i kosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolaaaa 1 Napisano Septembar 14, 2018 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, mr.x je napisao: Ja posedujem Peugeot Elyseo 150ccm, potrosnja cini mi se 3L, gradski motor super, nista spektakularno ali vrsi posao, i toliko i kosta A mozes li sa njim na manja putovanja 50 do 100km sa dvoje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2308 Napisano Septembar 15, 2018 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB500 XA Prijavi odgovor kao problematičan Ako ja mogu sa 50cc na putovanja duža i od 100 km, neretko nas dvoje, sa 125cc možeš i na mesec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2711 Napisano Septembar 15, 2018 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Taj hondin skuter je veoma dobar voznju u urbanoj sredini. Prevashodno zato sto ima automatsko gasenje motora i stedi gorivo.Ja bi ti radije preporucio Yamaha YBR 125 ili jos bolje 250 cc.Izgleda kao diverzija ili xj. Ima "s" ima "n" model. Komotan za dvoje. Nije realno ocekivati vecu putnu brzinu od 110 km/h. Kao ni luda preticanja.Trosi 2,5 l/h ako nije nesto razjebano. Al da se srediti. Karburator ko igracka.Mozes da predjes koliko hoces 1.000 ili 10.000 ali servis moras raditi.Ulje i filter na 5.000 km. Vazdusni izduvaj i samo cepaj. Ima na "yt" dobrih snimaka sa vise hiljada km na ovom motoru.Sent from my SM-A530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mr.x 11 Napisano Septembar 17, 2018 U prolazu, 6 postova Lokacija: Svilajnac - Beograd Motocikl: Honda Africa Twin RD07 Prijavi odgovor kao problematičan On 14.9.2018. at 16:24, Nikolaaaa je napisao: A mozes li sa njim na manja putovanja 50 do 100km sa dvoje Mozes naravno, Samo postoje i bolje stvari za vise para :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...