donmarkoni® 272 Napisano Septembar 13, 2018 drumski ratnik, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin DCT 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Jutros prolazim preko Bežanijske kose i vidim oboren motocikl u Marka Čelebonovića od Partizanske avijacije ka Kvantaškoj pijaci na raskrsnici sa sporednom ulicom. Policajci koji su stajali na licu mesta sa vozačem automobila čekajući ekipu za uviđaj, kažu da je motociklista bio dobro, ali da ga je odvezla hitna pomoć za svaki slučaj na preglede. Takođe su mi rekli šta se desilo, odnosno da je u pitanju oduzimanje prednosti, tako da vam iznosim činjenice iz druge ruke, a ne pretpostavke. U pitanju je nova Afrika Twin, šarena (crveno, plavo, bela) sa alu koferom i kreš barovima. Zamolili su me da ne slikam, jer nije još došla ekipa za uviđaj, tako da sam uslišio njihovu molbu, te nemam slike da bi pokušali da prepoznate motor. Ako neko ima više informacija, molim da napiše. Hvala unapred i čuvajte se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7451 Napisano Septembar 13, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan To je ona sto je neko postavio da je pauk odneo novi afriku.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni® 272 Napisano Septembar 13, 2018 drumski ratnik, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin DCT 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, hard_rock je napisao: To je ona sto je neko postavio da je pauk odneo novi afriku.... Gde je to postavljeno? Nisam video... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7451 Napisano Septembar 13, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam tacno ima tema da li sta vas je danas (nasmejalo, iznerviralo, obradovalo) mislim da je jedna od tih 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...