Zema 214 Napisano Septembar 11, 2018 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Beverly 250 ie Turer 2010 god sa 30.000 predjenih km. Motor je pocetkom juna imao servis gde su mu svi potrosni delovi zamenjeni ( gume, akumulator , kajs, rolnice ociscen varijator) , Ima veliki zimski i mali letnji vetrobran i originalnu kisnu navlaku za sediste. Registrovan je do Juna 2019 godine. Sedi i vozi sledecih 20.000 km ( normalno u medjuvremenu samo promena ulja ). Cena je 2580 e , moguca je i zmena za Fazer 1000 ili Bandit 1250 uz moju doplatu. Tel: 0646611443 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15950 Napisano Septembar 11, 2018 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Skoro da se nikad ne mešam u oglas, izvini ali malo ga pretera sa "Sedi i vozi sledecih 30.000km".....ne znam šta si mislio pod tim, sve može ali to što napisa vala ne može. 3 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Septembar 12, 2018 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Ispravio sam na 20.000 zbog guma i rolnica. Verovatno redovnu promenu ulja ne ubrajas u ovo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15950 Napisano Septembar 12, 2018 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Za 20K imas min. 4 zamena ulja u motoru, 1 zamena ulja u reduktoru, 2 otvaranja CVT-a uz 1 zamenu kaiša, 1 čišćenje TPS-a, 1 zamenu zadnje gume.....to ti je nešto što je zagarantovano da sledi, zamisli šta sve ima na 30K.Pločice, koč. ulje, svećica, f. vazduha, ležajeva točkova, antifriz, prednji amortizeri, stelovanje ventila ne računam i da dalje ne zalazimo.....nek bude po potrebi, da kazemo da je prekontrolisano i odradjeno šta treba.Sve zavisi kako se shvata održavanje i sa kolikom ozbiljnošću se pristupa tome. Bolje napisati šta je odradjeno na motoru, nego koliko je neko "miran" po tom pitanju.Nemoj misliti da je ovaj post direkt upućen tebi, dajem ti samo dobronameran savet, čovek može svašta videti po tom pitanju "nema ništa da se pipa" pa kad se rasklopi...dodje se do vrlo nezgodne situacije (imao sam ih podosta) jer nije tako, kako je rečeno.Srećna prodaja druže u svakom slučaju, nemoj uzeti za zlo napisano, admini neka obrišu ako smatraju da čoveku kvarim oglas.....izvini jos jedared. 1 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Septembar 12, 2018 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da nisi bas dobro procitao post , tamo sam naveo sta je sve promenjeno a to je i sve sto si ti naveo, pa ako hoces radi servis kad god ti je volja. Moj prijatelj ima isti motor kao ja i istu kilometrazu i skoro da nije bio kod majstora, sve zavisi od nacina voznje. Uostalom ovo sto pisemo je totalno nebitno za oglas , najvaznije je to sto sam naveo sta je sve uradjeno. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Septembar 17, 2018 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Nadjen odgovarajuci Fazer pa je i korekcija cene prihvatljiva. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Septembar 19, 2018 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Potrošnja na 200 predjenih km je 7 l sto znači 3,5 l na 100 km Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Octobar 4, 2018 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Octobar 5, 2018 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa boja skutera, kad ti se ptica posere, uopste se ne primeti. Strava! 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 6, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Beverli je najlepsi skuter koji sam posedovao.4 godine uzivanjcije,tako da ko god zeli dobar skut,neka ne razmislja.Smeker nad smekerima. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5636 Napisano Octobar 6, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Jest ali samo za grad. Slazem se u potpunosti. Imao ga 3 god i da sam vozio samo grad nikad ga nebi zamenio. Ako se malo putuje onda je vec problem. Kad sam seo na hondu i krenuo na neku voznju, preporodio sam se.Послато са HTC One A9s уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15950 Napisano Octobar 6, 2018 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jel se zezate il šta....pa Bev i (Vespa) izmisljen za cure, otud neko dobi nik Bevkica . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 6, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Nole Bg je napisao: Jest ali samo za grad. Slazem se u potpunosti. Imao ga 3 god i da sam vozio samo grad nikad ga nebi zamenio. Ako se malo putuje onda je vec problem. Kad sam seo na hondu i krenuo na neku voznju, preporodio sam se. Послато са HTC One A9s уз помоћ Тапатока Pa da,bio je drugi prevoz...za grad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Octobar 15, 2018 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Motor sam vozio 100 km u jednom pravcu i nazad za dan i mislim da mu je to ok, sve preko toga nije za skuter vec za motor. Skuter koji se vozi 11 meseci godišnje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4925 Napisano Octobar 15, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 6020 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Zema je napisao: Motor sam vozio 100 km u jednom pravcu i nazad za dan i mislim da mu je to ok, sve preko toga nije za skuter vec za motor. Ti evidentno sem Beverlija nisi drugih maxija terao... U silnoj si zabludi. Srecna prodaja 4 1 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Octobar 16, 2018 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, alexanto said: Ti evidentno sem Beverlija nisi drugih maxija terao... U silnoj si zabludi. Srecna prodaja Apsolutno si u pravu, za mene je skuter radni motor a putovanje mi je zadovoljstvo i tu koristim veliki putni motor. Inace vozio sam Burgmana 650 i nisam se nasao u tome ni za po gradu ni za putovanje. Naravno ovo je samo moje opredeljenje. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Octobar 28, 2018 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Polako pocinjem da odustajem od prodaje do daljnjeg. Ovaj skuter mi sluzi do proleca a veliki koji hocu bi mi bio spakovan u garzu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Novembar 26, 2018 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Kupio veliki motor sad obustavljam prodaju skutera do proleca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 29, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan On 26.11.2018. at 10:36, Zema je napisao: Kupio veliki motor sad obustavljam prodaju skutera do proleca. pa daj slicku da vidimo lepotana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Jul 4, 2019 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Opet aktuelna prodaja ili zamena za MP3 , sin ima samo B kategoriju. 2500 eura. Tel 0646611443 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Jul 17, 2019 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Sad ima 37.000 na cajgeru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Jul 28, 2019 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano April 29, 2020 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo aktuelno samo sad ima 43000 km i cena je 2190 eura, sve ostalo isto. Registrovan do 1. juna 2020. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...