Daki 302 Napisano Septembar 8, 2018 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Godište: 2010. Prešao: 34.400 km Cena: oko 750€ Skuter vožen svakodnevno , pa shodno s tim redovno održavan. Prvi vlasnik sam , kupljen u Beogradu. Trenutno stanje: sedi i vozi . Upravo uradio kompletan servis : kajš, rolnice, ulje , filter , ulje u kočnicama, kočione pločice, svećica. Odlično koči , disk i napred i pozadi, pancirna creva. Nikad farban. Nov akumulator sa dve godine garancije . Kilometraža prava. Gume obe odlične. Original alat. Dajem i nov kajš i još po nešto. Ovaj skuter je mene godinama odlično služio , bez ikakvih problema. Došlo je vreme za nešto jači, pa se ovaj prodaje . Svaku sreću želim novom vlasniku .Skuter vožen svakodnevno , pa shodno s tim redovno održavan. Prvi vlasnik sam , kupljen u Beogradu. Trenutno stanje: sedi i vozi . Registrovan do 12.2018. Prešao je pravih 34.400 km. Upravo uradio kompletan servis : kajš, rolnice, ulje , filter , ulje u kočnicama, kočione pločice, svećica. Kad kažem upravo, znači juče. Smatram da je fer odraditi servis i nekome prodati skuter na koji će srećan i odmah sesti i voziti se. Odlično koči , disk i napred i pozadi, pancirna creva. Nikad farban. Nov akumulator sa dve godine garancije . Kilometraža prava. Gume obe odlične. Povišeni vizir. Original alat. Oba originalna ključa. Dajem i nov kajš i još po nešto. Ovaj skuter je mene godinama odlično služio , bez ikakvih problema. Došlo je vreme za nešto jači, pa se ovaj prodaje . Svaku sreću želim novom vlasniku . 0603530083 Daki 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Septembar 9, 2018 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Može i zamena za vanbrodski motor do 10hp uz doplatu, vašu ili moju, kako se dogovorimo. Samo sa papirima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 9, 2018 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Znači, kapetan na belu ladju, a Šojiću... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Septembar 9, 2018 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Ma postaje mi parking, ispred kafane, "samo za sopstvene potrebe" Apdejtovao sam se sa skuterom na 250cc, motor je dobar, auto... kad već moram da ga imam, dovoljan, ali mi čamcu fali još jedno motorĆe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1805 Napisano Septembar 10, 2018 Drug član, 1226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Imam od skoro takav ali 50cc, stvarno je super skuterce. Gde si nabavio vizir za tvog. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Septembar 10, 2018 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Odličan je Krmko. Taj od 50 kuba, a i ovaj od 125, su neverovatno dobre mašine. A vizir, naravno, pravio Ivan i mnogo znači Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...