Petar 31 Napisano Maj 1, 2008 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me da li kod motora sa digitalnim pokazivacima treba izbegavati duze parkiranje na suncu? Konkretno kod mene je pokazivac brzine onaj digitalni pa oce li mu se sta desiti ako mi ostane vise sati na suncu? ili mozda treba to pokrivati sa necim, ili je sve ok pa da ne mislim o tome Generalno izbegavam ostavljanje na suncu,ali se uvek desava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Maj 1, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan nece mu nista biti moj motor je stalno na suncu i nista mu nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkside 0 Napisano Maj 1, 2008 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan KTM je to ,moze da bude na suncu ceo radni vek.Kod mene se nista ne desi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Maj 1, 2008 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Znaci bombona.Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6579 Napisano Maj 1, 2008 Drug član, 3046 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Pre moze da mu smeta niska temperatura, od toga crkavaju i satovi /za ruku/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Maj 2, 2008 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene u sobi zimi nema niskih temperatura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...