Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki GSX-R 600 K4-K5 User manual

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 216 postova

Nigde ne mogu da nadjem User manul za motor.

Trazio po netu, kod poznatih i nepoznatih ljudi i nema! Ako neko ima zamolio bih da mi ga pozajmi na par dana samo da ga iscitam i skeniram i odmah vracam.

Service manual sam nasao (do duse u nekom tunjavom kvalitetu - ali moze da se iskoristi), a User nema pa nema.

Unapred zahvalan.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Imam Service manual na disku za K4 750, nije los. Reci ako ti nesto treba iz User manuala tipa podesavanje ogibljenja, kontrolne table, sl. mogu ti pomoci...

Citiraj

Imam Service manual na disku za K4 750, nije los. Reci ako ti nesto treba iz User manuala tipa podesavanje ogibljenja, kontrolne table, sl. mogu ti pomoci...

Ja imam Service manual za 600 i OK je mada bih voleo da procitam i User. Izmedju ostalog me konkretno interesuje bas podesavanje table, shift light-a... Na Yamahi mi je to bilo mnogo vise user friendly..

Ako se setis necega oko kontrolne table, napisi...

Hvala, pozdrav

• Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Za shift light ovako:

Podesavanje:

Drzis onaj taster pored SL i das kontakt (ne pustas ga jos!).

Kazaljka ce prvo obrnuti krug, a zatim se popeti do one cifre na kojoj je SL podesen. Sad kad se kazaljka zaustavila, pustis taj taster pored SL.

Sad, kratkim pritiscima tastera pored SL pomeras kazaljku za 500rpm (videces) u rasponu od 7000-15500rpm, u zavisnosti od toga gde hoces da ti se SL pali.

Kad si ovo uradio, DRZIS taster pored SL dok kazaljka ne padne na nulu.

Ovime si podesio ShiftLight. Ako skines kleme sa akumulatora, moraces ponovo podesiti SL.

Problem kod K4-K5 (i K3 1000) serije je taj sto SL moras ukljuciti svaki put kad das kontakt da bi radila. To malo nervira.

Ukljucivanje SL:

Drzis taster pored SL dok ne zasvetili. Na displeju ce ti se pojaviti ikonica "munja" :) koja oznacava da je SL ukljucen.

Iskljucivanje SL:

kratko stisnes taster pored SL i SL ce blicnuti kratko 3 puta. Ikonica "munje" ce ti nestati sa displeja, sto je znak da je SL iskljucen.

Nadam se da sam ti nesto pomogao, ako ne uspes, imas moj broj pa zivni!

Citiraj

Za shift light ovako:

Podesavanje:

Drzis onaj taster pored SL i das kontakt (ne pustas ga jos!).

Kazaljka ce prvo obrnuti krug, a zatim se popeti do one cifre na kojoj je SL podesen. Sad kad se kazaljka zaustavila, pustis taj taster pored SL.

Sad, kratkim pritiscima tastera pored SL pomeras kazaljku za 500rpm (videces) u rasponu od 7000-15500rpm, u zavisnosti od toga gde hoces da ti se SL pali.

Kad si ovo uradio, DRZIS taster pored SL dok kazaljka ne padne na nulu.

Ovime si podesio ShiftLight. Ako skines kleme sa akumulatora, moraces ponovo podesiti SL.

Problem kod K4-K5 (i K3 1000) serije je taj sto SL moras ukljuciti svaki put kad das kontakt da bi radila. To malo nervira.

Ukljucivanje SL:

Drzis taster pored SL dok ne zasvetili. Na displeju ce ti se pojaviti ikonica "munja" :) koja oznacava da je SL ukljucen.

Iskljucivanje SL:

kratko stisnes taster pored SL i SL ce blicnuti kratko 3 puta. Ikonica "munje" ce ti nestati sa displeja, sto je znak da je SL iskljucen.

Nadam se da sam ti nesto pomogao, ako ne uspes, imas moj broj pa zivni!

HVALA!!!  ;D ;D ;D

Ovo za paljenje i gasenje shift light-a sam znao kako ide, ali podesavanje obrtaja na kojima se pali mi nije bilo jasno. Predpostavio sam da ima naka caka sa prekidacem ili kontaktom...

Jel postoji mogucnost stelovanja osvetljenja displeja? Na Yamahi je to bilo kao opcija.

Aaaa ne. Bar koliko ja znam, ni jedan Suzuki to ne podrzava.

Moze da se menja KMH u MPH i mislim da moze i F u C. Ako ti treba, mogu da pogledam...

Citiraj

Aaaa ne. Bar koliko ja znam, ni jedan Suzuki to ne podrzava.

Moze da se menja KMH u MPH i mislim da moze i F u C. Ako ti treba, mogu da pogledam...

OK. Hvala jos jednom.

Ako ti nije problem pogledaj kako se F menja u C, mada mislim da na ovom mom ne moze, posto je amerikanac.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja