Ivan Krusevac 24 Napisano Avgust 31, 2018 U prolazu, 75 postova Lokacija: krusevac Motocikl: Honda Xl650v RD 10 Prijavi odgovor kao problematičan Posle nekoliko kojih sam probao i pogledao ili su bili vizuelno loši ili mašine pod znakom pitanja, rešio sam ponovo da probam da potrošim nešto para za za motor a iskreno odustao sam i hteo sam već da rasprodam opremu i dignem ruke od svega. Zato ako imate pristojnu mašinu, ponudite. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lunja 82 Napisano Avgust 31, 2018 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ATAS 1100 DCT, Vespa px 200e, Piaggio medley 150s, Prijavi odgovor kao problematičan Moj prijatelj prodaje trans alpa 650 2002. 063614396 Mika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan Krusevac 24 Napisano Septembar 1, 2018 U prolazu, 75 postova Lokacija: krusevac Motocikl: Honda Xl650v RD 10 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen transalp! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan Krusevac 24 Napisano Septembar 1, 2018 U prolazu, 75 postova Lokacija: krusevac Motocikl: Honda Xl650v RD 10 Prijavi odgovor kao problematičan Lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...