malitomic 1733 Napisano Avgust 29, 2018 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Okvirna cena 500 evra. Ako neko ima skuterce uredno registrovan I u dobrom stanju neka ponudi. Prednost veci tockovi I da nije kinez. Ponude ovde u temi, pp ili 0604421566 Ja cu kad natrcim na nesto meni interesantno da ovde postavim link pa vi dajte komentar. U skutere se ne razumem bas pa zato I ocekujem pomoc oko kupovine. Hvala svima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1733 Napisano Avgust 30, 2018 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nesto mi se svidja ali ih cini mi se nema polovnih u prodaji Kymco Visa R 50 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1733 Napisano Avgust 31, 2018 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan ..ili recimo ovako nesto. Kakvi su uopste Peugeot skuteri? https://www.polovniautomobili.com/motori/12956124/peugeot-vivacity Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1733 Napisano Septembar 2, 2018 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen skuter, Kymco Agility City 50. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...