gebee&co 8197 Napisano Mart 30, 2023 Ne silazi, 2143 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @shoyykae tek si sad pravi Bandit.A za cevke si me oduševio.Vidiš da može. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Mart 30, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, shlem said: Moje grane u katastrofa stanju, neće majstor da ih skida boji se ne zalomi šraf. Moraću na motoru da probam da ih poliram ali su baš teško prilazne na Versys- u. Jebes estetiku. Bitno da je motor u mehanickom stanju top. Estetika me nece dovesti do zeljene destinacije, ali mehanika oce. Lepota ili daljina? Uvek daljina. Ako moze oboje, jos bolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Mart 31, 2023 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Nekome je bitna estetika, a daljina se slabo koristi (pronacice ce se sami a verovatno me i blokirati) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10307 Napisano Mart 31, 2023 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ma biće i daljine...a taman da se što šta uradi u međuvremenu...Ima još posla...npr poliranje cincilatora??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10307 Napisano April 2, 2023 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu se voziti...al' mogu malo ribati... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8197 Napisano April 2, 2023 Ne silazi, 2143 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Jel vidiš da može.Eeeee to je taj sjaj koji je falio. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10307 Napisano April 2, 2023 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ma lepo je to ali ka'ću da se vozim? 1.Januar, BJB do Kosmaja 7.Januar,po BGu malo 18.Februar,do ČA pa na KG... 8.Mart,do JA To je to... Da... 21.Mart,do tehničkog. Bruka i sramota...nikad manje!Doduše nisam mnogo ni kriv,vreme loše kad mogu... @gebee&coda ti prodam prekrivku,original...jorganski? Vidi letnjijah guma,valja i njih turiti na auto...ali 'ladno kažu?! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1943 Napisano April 2, 2023 Drug član, 1054 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan On 12.3.2023. at 15:46, shoyyka je napisao: Da se zamene namotaji... Pu,pu...daleko bilo,da ne baksuziram! Nije ovo Honda... Zvonko nosi nešto na farbanje...HALT...dolazi poteraj i poklopac dekle. Planiram uskoro kad dobijem malo vise vremena da na mom motoru sredim poklopac (klasično za CM125 oguljen od cipela). Mozda laicko pitanje, da li je potreban nov dihtung ili ne? Razmišljao sam da ga odradim direktno na motoru ali je komplikovanog oblika, ipak je bolje da se skine. Izvinjavam se za OFF Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10307 Napisano April 2, 2023 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Zlatko LA je napisao: Planiram uskoro kad dobijem malo vise vremena da na mom motoru sredim poklopac (klasično za CM125 oguljen od cipela). Mozda laicko pitanje, da li je potreban nov dihtung ili ne? Razmišljao sam da ga odradim direktno na motoru ali je komplikovanog oblika, ipak je bolje da se skine. Izvinjavam se za OFF Ne znam u kakvom je stanju motor,poklopac,kol'ko je "zalepio",da l' je nekad skidan i sl....videćeš kad budeš skidao.Na mom nije imalo potrebe menjati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano April 2, 2023 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Zlatko LA said: Planiram uskoro kad dobijem malo vise vremena da na mom motoru sredim poklopac (klasično za CM125 oguljen od cipela). Mozda laicko pitanje, da li je potreban nov dihtung ili ne? Razmišljao sam da ga odradim direktno na motoru ali je komplikovanog oblika, ipak je bolje da se skine. Izvinjavam se za OFF Budi pažljiv kad budeš skidao i verovatno neće biti potrebe za novim. Ako ipak bude potrebe kupiš klingerit u nekoj radnji za recimo traktorske delove i lagano sam napraviš novi dihtung. Ako nikad nisi pravio potraži po YT. Ima gomila klipova kako se to radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1943 Napisano April 2, 2023 Drug član, 1054 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno, pokušaću da ne upropastim postojeći dihtung. Ali za rezervu znam sta mi je činiti. Ipak mislim da je bolje da se ofarba kad se skine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22170 Napisano April 3, 2023 Integrisan, 9547 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Skrenuo bih paznju na jos nesto, dihtunzi nisu tu samo da sprece odliv ulja, u konstrukciju su uracunati i kao distanceri. Ako se menja klingeritom mora biti iste debline, stavljanje samo silikona metal/metal obicno smanji zazore pa nesto trlja o nesto Honda, tako od oko 2000 godine uopste ne koristi dihtung (vec diht masu) na toj strani vec samo do kvacila. Tesko ces deklu razlepiti posle toliko godina a da ne ostetis dihtung , jedino da odvijes srafove za po 2-3 kruga pa da nalivas wd u krug par dana, cuknes po koji put gumenim cekicem... Ali tesko bez ostecenja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10307 Napisano April 4, 2023 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Stigli crash barići od @Baniša,konačno se mogu posvetiti finalu tj. stavljanju ralice i njih,nije moglo jedno bez drugog,zbog mogućeg neizmeničnog smetanja... Ups...nešto belo napolju...i 'ladno... 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano April 4, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Taj motor sad nema sta nema...Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10307 Napisano April 4, 2023 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, Pingvin37 je napisao: Taj motor sad nema sta nema...Svaka cast. Ima nešto što nema...vremena za vožnju?!Će da bidne...valjda?! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 302 Napisano April 4, 2023 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Stigli crash barići od @Baniša,konačno se mogu posvetiti finalu tj. stavljanju ralice i njih,nije moglo jedno bez drugog,zbog mogućeg neizmeničnog smetanja... Ups...nešto belo napolju...i 'ladno...Koliko para ovo košta? Sent from my PPA-LX2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10307 Napisano April 4, 2023 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 18800 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano April 11, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan On 10/13/2020 at 10:27 PM, shoyyka said: @filipfg Zanima me razlog modifikacija... krajna brzina, oštriji u startu, na srednjim obrtajima? Ne zaboravi da agregat mora imati rezerve u svim segmentima! Ja gore samo sugerisah da nema šanse da mu je stvarna snaga kao u knjigama... Motor ima neverovatnu sirovu snagu... više snage ima na malim obrtajima nego moćni V2 motori! I ti bi da pokvariš tu osobenost... ccc Da dodam:Nisam vozio teži motor, a da se tako lako vozi... za krivine ekstra, mada me savetuju, znajući da volim to, da ga mnogo ne puštam! Suzuki GSX1250FA ECU remap; a great result that made us (and the owner) smile! - BSD Performance BSD.UK.COM We don’t need to say to much here as Paul, the owner has... Mislim da je motor mogao imati jedno 50 konja vise, nesto slicno kao FZ1. Malopre se vratih iz jedne kratke okolo-gradske voznje. Al tad bi vrv bio dosta skuplji da to ima. Usporedjujuci XJR karburator (to mogu iz iskustva) i Bandit 1250, ipak XJR brutalnije povlaci. A razlika je samo 9 konja vise, kubikaza ista, isto lancani prenos. Al zato Bandit ima veci obrtni moment. Tako da bi trebali da su tu negde. Kilaza im je slicna, pa i gabariti. Mislim da one price o 131KS u korist bandita nisu realne bez mape, i da bas ima koliko i pise - tih nepunih 100 konjica. Ne pricam o krajnjim brzinama, nego o snazi koju ispucava kad naglo dodas gas ( u prevodu obrtnom momentu), krajnje brzine me ne zanimaju toliko... Ne znam o cemu se radi, ali XJR karburator katapultira kad se doda gas, Bandit ima ugladjeniji rad pri dodavanju gasa a samim tim pri brzim preticanjima kao da je za par nijansi sporiji tj postepeno prenosi snagu za razliku od gore pomenutog. Treba napomenuti da bandit ima 6 a XJR 5 brzina. Moguce da je i EFI/ karburator razlika u pitanju, al ovako kad pogledam specifikacije, ne znam sta bi to moglo biti osim toga. Ili jednostavno drugi proizvodjac. Mozda treba uraditi tu mapu. Imam original akrapovic (DB killer na njemu) koji u svojim dokumentima navodi da daje jos malo snage kad se uradi mapa i da je to sve testirano. Slazem se da se motor veoma lako vozi s obzirom na tezinu. Tu je fenomenalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10307 Napisano April 11, 2023 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Kao dupe na nošu,crash barići...sutra ralica,imaće malo modifikacija,zbog crash-a. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10525 Napisano April 11, 2023 Hronični Motociklopata, 7333 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Gre'ota stavljati ralicu preko tih lepih prohromskih cevki 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10307 Napisano April 11, 2023 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ali videće se one,ral'ca će taman da popuni prazninu?! @Pingvin37 Za tebe je onda Bandit 1200,prvih serija,karbovi,zvali su ih "divljaci",on je imao na merenju od 105 do 115ks na zadnjem točku,što će reći 120-130ks na osovini,1250 je malo umiren,ispeglan...za šire narodne mase?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano April 12, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, shoyyka said: Ali videće se one,ral'ca će taman da popuni prazninu?! @Pingvin37 Za tebe je onda Bandit 1200,prvih serija,karbovi,zvali su ih "divljaci",on je imao na merenju od 105 do 115ks na zadnjem točku,što će reći 120-130ks na osovini,1250 je malo umiren,ispeglan...za šire narodne mase?! Jebiga sad, sad se navikavam na EFI i novu generaciju Al vervovatno da si u pravu. Da su ovi sa karbovima/vazdusno hladjeni imali siroviju snagu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10307 Napisano April 12, 2023 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Hm... Desna super,leva malo... Smeta ćopavoj...morao seći... To mu je,što mu je... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10307 Napisano April 14, 2023 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ne znate vi koja je muka stavljati ralicu na crash bar...užas!Jedno 10 puta meri pa malo secni...pa opet! Lepo čuči jel? O ne... Uopšte se nije morala seći,da nije crasha,nije smetala ćopava...ovako se ovo pero napravilo... Jedino popuniti nekako...e ondaK... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano April 14, 2023 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Previše ti to lickaš,kao i prošlog 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...