nafetS 3817 Napisano April 1, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Ubiće nas kolega koliko trpamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10149 Napisano April 1, 2021 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, shoyyka je napisao: Gumu Čuh se sa Markom, rekoh mu za šalu... Contiroadattack 2 Evo GT... Malo ojačana verzija Contiroadattack 2 Evo, kažu idealna za teže turing motore... Neverovatna je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10149 Napisano April 5, 2021 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Uporedjujem filtere od Bande i TDM-a 900 ?!? picture uploading sites Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10149 Napisano April 6, 2021 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano April 7, 2021 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ta instrument tabla bi trebalo da bude od modela koji se proizvodio 2007-2008. Od 2009 godine Suzuki je redizajnirao tablu koji ima i indikator stepena prenosa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10149 Napisano April 7, 2021 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Veliki Bandit nema indikator, mali da...ima ga i GSX F. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21643 Napisano April 7, 2021 Integrisan, 9438 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelj ima velikog bandita, u "N" verziji ima indikator stepena prenosa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano April 7, 2021 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I mali i veliki GSF i GSX su 2009 dobili ovakvu tablu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21643 Napisano April 7, 2021 Integrisan, 9438 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10149 Napisano April 7, 2021 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, MOTOM je napisao: I mali i veliki GSF i GSX su 2009 dobili ovakvu tablu Ne... Veliki, S serija digitalnu tablu dobija od 2015-e...Od 2010-e agregat crn...GSX F ranije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10149 Napisano April 7, 2021 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bennetts.co.uk/-/media/bikesocial/2018-october-images/suzuki-bandit-1250-buyers-guide/thumb_gsf1250sal5_action_6.ashx Suzuki GSF1250 Bandit (2007–2012) & (2015-2016): Buyers guide WWW.BENNETTS.CO.UK Suzuki’s big capacity, low budget, do-it-all delivers where it counts | BikeSocial Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano April 8, 2021 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, shoyyka said: Ne... Veliki, S serija digitalnu tablu dobija od 2015-e... Da, u pravu si. Zanimljivo da je samo veliki GSF S ostao na staroj tabli (iz 2007) toliko dugo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10149 Napisano April 12, 2021 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Poslah email u Sloveniju...nije skup...carina??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 800 Napisano April 12, 2021 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Do vrednosti od 50 evra plaća se samo porez 20%. A preko 50 evra, plaća se uredno carina 10% + porez 20% 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano April 12, 2021 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Marek1987 je napisao: Do vrednosti od 50 evra plaća se samo porez 20%. A preko 50 evra, plaća se uredno carina 10% + porez 20% Rekli su da ce od januara ove godine na sve da se placa carina bezobzira na cifru, ne znam dal su poceli stim ili je ostalo samo rekla/kazala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10149 Napisano April 15, 2021 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Oprao lanac juče,primetih pri menjanju gume da je malko skinuta farba po obodu felne... Neminovnost izgleda??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 800 Napisano April 16, 2021 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih zamenio taj točak ceo. Može da se prefarba, zamaskira, ali ti ćeš duboko u sebi znati da to više nije to. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10149 Napisano April 16, 2021 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm... Mudro zboriš! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 16, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, shoyyka je napisao: Oprao lanac juče,primetih pri menjanju gume da je malko skinuta farba po obodu felne... Neminovnost izgleda??? Crni lak za nokte i lagano... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano April 16, 2021 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, ThePainkiller je napisao: Crni lak za nokte i lagano... Мени девојка козметичарка, сваке недеље по неки нови лак тражим. Увек има нешто да се затачка, само треба погодити нијансу. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10149 Napisano April 16, 2021 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tek u fazi tri...od pet Ako me razumete?!? To ide sa godinama... pitaću vas? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10149 Napisano April 29, 2021 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Posle mesec dni... Podizači sa Wish-a, produžetak blatobrana sa Alije... Stiže polako... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12529 Napisano April 29, 2021 Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Meni u posledenje vreme ništa ne stiže. To što stigne, bude posle dva meseca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1261 Napisano April 29, 2021 Drug član, 828 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Oprao lanac juče,primetih pri menjanju gume da je malko skinuta farba po obodu felne... Neminovnost izgleda??? Skineš točak, disk, lagere zaštitiš i odneseš na peskranje, potom na plastifikaciju. Za dva točka 17" me koštalo oko 5500 din. Lagere sam zamenio i stavio nove. Ostavio sam ih da bi "sačuvali" ležišta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10149 Napisano April 29, 2021 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, stilgar je napisao: On 15.4.2021. at 20:36, shoyyka je napisao: Oprao lanac juče,primetih pri menjanju gume da je malko skinuta farba po obodu felne... Neminovnost izgleda??? Skineš točak, disk, lagere zaštitiš i odneseš na peskranje, potom na plastifikaciju. Za dva točka 17" me koštalo oko 5500 din. Lagere sam zamenio i stavio nove. Ostavio sam ih da bi "sačuvali" ležišta. Hvala kolega na sugestiji ali rano je za to... tek počela da "beli" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...