cicko_ru 237 Napisano Avgust 21, 2018 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost, nocas je podlegao povredama moj prijatel Brzak Dragan 56g. u jucerasnjoj saobracajki u Vognju pored Rume. Yamaha Virago 750. Traktor skrenuo levo. a on bio u preticanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Avgust 21, 2018 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost nije izdržao teške povrede, Koliko sam upoznat u pitanju su otvoreni prelomi noge, ruke... Saučešće porodici i prijateljima. 0-02-04-051ce55e94827a7edfb9a517bb02969b4b8b10ef486bb8732393e93c8130cbf7_d3c18b29.mp4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 237 Napisano Avgust 21, 2018 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Povreda karlice i donjih ekstremiteta, to jest krvni sudovi karlice iskidani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 237 Napisano Avgust 21, 2018 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Avgust 21, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Auh strašno Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 21, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Moje saučešće..Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3823 Napisano Avgust 21, 2018 Drug član, 460 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Tuga, a ovom traktoristi bih nabio u du.. ove iskrenute retrovizore, retard Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1572 Napisano Avgust 21, 2018 Drug član, 795 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Tuga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5957 Napisano Avgust 21, 2018 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno da motor uopste nije mnogo ostecen, bar na fotkama, a kolega zadobio fatalne povrede... Strasno! Saucesce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Avgust 21, 2018 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Tuga, saucesce porodici i prijateljima... I ja tako prosle godine izgubih prijatelja, nije jak udarac, sva oprema na njemu... Slomio kicmu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Avgust 21, 2018 Drug član, 4125 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10133 Napisano Avgust 21, 2018 Drug član, 3363 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3529 Napisano Avgust 21, 2018 Malinar u pokusaju, 1693 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ne kapiram kako je traktorista mogao da skrene, a da prethodno ne pogleda da li ima nekog iza i da li ga neko pretice. Ovo kazem zato sto sam vozio traktor drumom gde je ogranicenje 60, najvise me je bilo strah da se neko ne skuca iza mene nakon neke krivine, jbg najsporije vozilo, pitanje je da li ide i 30 na sat. Virago 750, motor za laganu voznju i uzivanje, nazalost, ispade koban po coveka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Avgust 21, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Nema to veze koji je motor kad je sa druge strane budala za volanom.Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Avgust 21, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce iskreno prijateljima i porodici... Ne znam ni koliko je mogao da ga vidi, kada levi retrovizor na traktoru stoji okrenut na drugu stranu. E sad dali je od udara ili ne to vec ne znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5957 Napisano Avgust 21, 2018 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moguce je da je kolega obilazio vise vozila koja se krecu sporo a da je traktor bio prvi u koloni i zapoceo skretanje nakon sto je kolega poceo da obilazi. U tom slucaju, mozda traktorista nije mogao da ga uoci a ni on traktoristu... Pretpostavka je, ali to je jedan od razloga iz kog je zabranjeno obilaziti kolonu vozila. Sa druge strane, traktori cesto nemaju signalizaciju, traktoristi budu premoreni, pripiti i jednostavno ne paze ni na koga u saobracaju, vodeci se onom narodnom da treba samo do kuce da stignu, a to je par minuta. Kako god, covek je nastradao. Ja se bojim traktora vise nego zmije jer su ove situacije kod nas veoma ceste. A nema restart... pazite se ljudi, drugi nas niko nece cuvati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4244 Napisano Avgust 22, 2018 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi po fotkama zakljucio da je traktor izasao sa parkinga ili sporednog puta i oduzeo prednost motociklisti. Po prilozenom sve se odigralo na desnoj traci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5957 Napisano Avgust 22, 2018 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, cicko_ru je napisao: Traktor skrenuo levo. a on bio u preticanju. Komentarisao sam na osnovu informacije koju je kolega dao u prvom postu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 237 Napisano Avgust 22, 2018 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, stari roker je napisao: Ja bi po fotkama zakljucio da je traktor izasao sa parkinga ili sporednog puta i oduzeo prednost motociklisti. Po prilozenom sve se odigralo na desnoj traci... I ja se slazem u potpunosti. Prvu informaciju koju sam dbio podelio sam ovde. SIgurno tvrdim da je donjim delom tela udario u tocak, jer su nastali otvoreni prelomi obe noge i fatalnaa povreda karlice. Navodno ocevidaca nije bilo, Sta god da je, Brzog vise nema. I traktorista ( stariji covek) je bio u potpunom soku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2512 Napisano Avgust 29, 2018 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar je pre mesečak dana prošao sa povredama, oporavlja se polako. Traktorista je isto skrenuo ulevo, i on je udario u traktor. Inače drugar baš vozi pažljivo , i ne jurca. Kaže da traktorista nije ni prišao da vidi kako je, i da mu pomogne, a kada su ga pitali zašto nije dao migavac, on je rekao da je ispružio ruku, i tako pokazao da se uključuje. Saučešće nastradalom, čuvajmo se, moramo mnogo toga imati na umu, kada smo u saobraćaju, pokušati da predvidimo i ovakve situacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...