Pakishaa 0 Napisano Avgust 19, 2018 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kucevo Motocikl: Adly Silver Fox Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav imam problema sa skuterom Suzuki AN 125, naime kada uspem da upalim skuter non stop mu je podignut ler gas. Karburator je kako mi kazu neki stariji ljudi od neceg zvanog "506", znam da je to dvotaktan karburator i da nemam nikakva podesavanja za smesu goriva sem za ler gas na samom karburatoru. Ako bilo ko zna kako da nadjem karburator za ovaj navedeni model skutera ili ako mogu nekako da ovaj karburator osposobim makar na nedelj7u dana za neku voznjicu do 30-40 kmh bio bih zadovoljan Hvala vam puno ako znate resenje ove moje muke sa ovim skuterom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6725 Napisano Avgust 20, 2018 Ne silazi, 6570 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Karburator od freze na Suzukiju...interesantno. Ako je to zaista tako imaćeš ti tu dosta toga da napraviš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pakishaa 0 Napisano Avgust 20, 2018 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kucevo Motocikl: Adly Silver Fox Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, pronto said: Karburator od freze na Suzukiju...interesantno. Ako je to zaista tako imaćeš ti tu dosta toga da napraviš. Ne nameravam da zadrzim taj karburator na skuteru, neznam da li drugi modeli karburatora mogu da "pasu" na njegovo mesto koji poticu od skutera a ne od poljoprivrednih masina, kola, bagera itd. Inace skuter je u poluocajnom stanju ali nekako imam volje da ga odradim kako treba posto sam vec jedan Adly Silver Fox odradio perfektno , smatram da taj skuter treba da se vrati u fabricko stanje bez ikakvih kitova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Avgust 21, 2018 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nazovi Motokliniku i vidi da li ima karb a i ostalo sta ti treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...