Peki_92 9 Napisano Avgust 14, 2018 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Sremski Mihaljevci Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan uzeo sam motor. 2002 godina cbr 600 fs... na satu vec 68 000km. zasad je sve ok. ali je kilometraza velika. sobzirom da je kod mene samo 7 000 km. razmisljam o generalnoj nekoj, zamena lezajeva i karika.... dosta prelazim godisnje pa me je strah da me ne ostavi negde, i da stvori velike probleme koji su nepotrebni, okrene lezajeve pa strada radilica, pukne lanac... jedina mana sto mi lupa kada pustam kvacilo i cimam na gasu. sta vi predlazete i koji su vasa iskustva.? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Avgust 14, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Kakva crna generalna oteraj to kod nekog dobrog majstora da ga pregleda i usteluje i piči. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2436 Napisano Avgust 15, 2018 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kad obrneš još 4 puta tu kilometražu onda počni da razmišljš o promeni gumica ventila 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki_92 9 Napisano Avgust 15, 2018 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Sremski Mihaljevci Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam mehanicar, ali ne za motore vec za kamione. sluso sam lanac i ne cuje se. to pitam jer su mi rekli da se lanac menja na 50 000, tada kao mora jer puca. i ako je motor presao 70 000 to je kao da je auto preso 500 000. jel to tacno ili lupaju bez veze? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10630 Napisano Avgust 15, 2018 Hronični Motociklopata, 7374 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je za utehu, moj CBR600 je 1991 godiste, na satu pise famoznih 59.000 km, e sad, da li je stvarno 59.000 ili je vec jednom obrnuo pa je 159.000 km, ko ce ga znati, 27 godina je star, lepo ocuvan, fabricko stanje, lepo radi, evo pre neki dan dosao s mora, treci put s njim isao, ni ne razmisljam o generalki, samo gasss Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6039 Napisano Avgust 15, 2018 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Druze ako si mehanicar onda ne radis dijagnostiku usima vec mernim instrumentima. Skines ventil deklu pa premeris lanac. Takodje premeris kompresiju. Ali taj agregat verovatno nije ni na pola zivotnog veka. Motocikli su prefinjeni, sklopovi sitni. Sve sa radi sa velikom paznjom i pipkavo je, tako da nemoj da uporedjujes sa kamionima i bice ti lakse. Servisno uputstvo i jedan dan lagano u pregled (lanac, kvacilo, kompresija, zazor ventila...) i znaces tacno sta i kako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 15, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan 68.000 - pa tek se razradio ! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6085 Napisano Avgust 15, 2018 Drug član, 4160 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Sinko, ne ubijaj se glupostima. Nije to benwe....Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki_92 9 Napisano Avgust 15, 2018 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Sremski Mihaljevci Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan hvala vam znaci kao i dosad. samo gas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1366 Napisano Avgust 15, 2018 Vinyl rider, 828 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Bili smo primorani da otvaramo agregat tj da skidamo glavu na CBR F2 jer je izletela svecica, tada je imao na satu 92000km, agregat ALI APSOLUTNO BESPREKORAN a znamo da ga je tadasnji vlasnik vozio bez milosti i vrlo cesto silovao. Kada smo mu sklopili agregat i zavrili sa sinhronizacijom i stelungom motor se podmladio i nastavio jos zesce da radi, F2 jeste izuzetak i veoma otporan na gluposti ali neverujem da je kod tebe slucaj za generalnu. Jedino da su ga zlostavljali a da nikad ulje nije promenjeno, a to bi video i primetio i sam A te kafanske pausalne malogradjanske price da je 50000km na motoru kao 500000 na automobilu - to zaboravi, to pricaju neuki dripci jer nemaju sta pametnije da kazu pa lade jezik 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki_92 9 Napisano Avgust 16, 2018 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Sremski Mihaljevci Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam menjao svecice, nisam puno stegao na oko 15-20-25nm. sve ok. razmisljao sam da mu skinem deklu i ustelujem ventile ali nisam tada imao manual. inace ne trosi ulje, ne dimi, mislim to me je bocnulo sto su mi rekli i sto sa lera nece da povuce nego ima tu glupavu knedlu pa sam mislio da mu nedostaje snage ybog stanja motora... ali ako je to to, gas. ne silayim sa motora, cesto sam ceo dan na njemu i kad je leto bukvalno radim samo za gorivo. samo se sam vozim, ako ima neko u sloveniji forumasa javite. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6039 Napisano Avgust 16, 2018 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan To sto ne krene lepo: filter vazduha nov, servis, stelovanje i sihronizacija karbova. Veze nama sa sa samim agregatom i potrosenoscu istog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tiran1n 10 Napisano Jun 19, 2019 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Ruma-Graz Prijavi odgovor kao problematičan Moj Vfr 800 120000 km, transi 70000 km. Na vfr -u motor nikad otvaran, na transiju jednom štelovani ventili, oba motora idu kao što su išli prvi dan.Gesendet von meinem LG-H870 mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tiran1n 10 Napisano Jun 19, 2019 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Ruma-Graz Prijavi odgovor kao problematičan Cbr sa 300 000 miljaGesendet von meinem LG-H870 mit Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...