Влајко 1547 Napisano Avgust 17, 2018 Никад не једи жути снег!, 732 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Za sledeci put znamo i svracamo, dogovoreno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ragusa 7 Napisano Avgust 17, 2018 U prolazu, 7 postova Lokacija: Dubrovnik Motocikl: Tdm 900A Prijavi odgovor kao problematičan Kad budete dolazili javite se slobodno. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 526 Napisano Decembar 9, 2018 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan On 7.8.2018. at 22:25, GAGI74 je napisao: Bravo WlayCo! Ja jedino mogu da dodam snimak. Ubacio sam ponovo isti snimak. Prvi je zbog muzike youtube obrisao. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 437 Napisano Decembar 9, 2018 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan bravo, gagi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Decembar 10, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, GAGI74 said: Ubacio sam ponovo isti snimak. Prvi je zbog muzike youtube obrisao. Kkkako montira... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5639 Napisano Decembar 10, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1745 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Gagi super snimak, lepa voznja, dobra ekipa. Послато са HTC One A9s уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5639 Napisano Decembar 10, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1745 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale i za organizatora, vrhunska ruta, imam zelju da svake godine bar po jednom nesto slicno obvozam. Nego jedino ovaj dzigljavi sa silverom vam kvari prosek, odkud Silver u ekipi . Sala naravno, silver jedini maxi koji može pratiti takvu ekipu Послато са HTC One A9s уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1547 Napisano Decembar 11, 2018 Никад не једи жути снег!, 732 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Ma taj bandit sa silverom je veoma bezobrazan... natovario na srebrnjaka i lepsu polovinu i stvari i opet bez respekta se juri sa svima nama koji vozimo single a i brze motore pa cak i kad vozi na benzinskim isparenjima (pri povratku iz Mostara)... ista prica... Kad malo bolje razmislim, i onaj drugi bandit na Traceru, sa lepsom polovinom i punim koferima em vozi na jednom tocku (da,da...) em trosi gumu do samih ivica...(i Marica) Izgleda da motori bolje "leze" i lepse idu kad imas suvozaca 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5639 Napisano Decembar 11, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1745 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Smeju vise da se obore, to je sigurno. Zena pritisne nazad i pravi bolji grip Послато са HTC One A9s уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Decembar 12, 2018 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Zene i obaranje, nekako uvek, idu zajedno. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1547 Napisano Decembar 19, 2018 Никад не једи жути снег!, 732 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Гранични прелаз Клобук, од Требиња ка Никшићу...невероватан видик а Јадранка шапуће у позадини... https://youtu.be/51V8PFJb3p4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15955 Napisano Decembar 19, 2018 Integrisan, 9318 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Evo je @WlayCo, ista meta isto odstojanje, samo drugo vreme 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1547 Napisano Decembar 19, 2018 Никад не једи жути снег!, 732 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis то је та Даре, друже мој! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Januar 12, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan kako mi se svidja ova yamaha tracer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Februar 28, 2019 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li gps kordinate tog parkinga u Dubrovniku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1547 Napisano Februar 28, 2019 Никад не једи жути снег!, 732 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Ako me secanje ne vara, to bi trebalo da je bas pored ove kapije, u hladovini... Na slici dole se vide i motori i kapija a ove trenutno Google Maps deluju matoro... Google Maps WWW.GOOGLE.COM Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11580 Napisano Mart 1, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ništa drugo, bar sam otkrio da sa rezervom prelazi 60km pri brzinama 80-100kmh sa suvozačem. Nasuo sam zamalo 15.5l od mogućih 16... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Mart 1, 2019 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan On 12/11/2018 at 1:10 PM, WlayCo said: ...Izgleda da motori bolje "leze" i lepse idu kad imas suvozaca ... Проверено тачноу дугом изу претходних година. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1547 Napisano Mart 1, 2019 Никад не једи жути снег!, 732 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, Alexa90 said: Ako ništa drugo, bar sam otkrio da sa rezervom prelazi 60km pri brzinama 80-100kmh sa suvozačem. Nasuo sam zamalo 15.5l od mogućih 16... Bese napeto od "Zvijezde" do Trebinja a put nikad lepsi, bas sam uzivao... lepe, brze krivine, ravno... a motor bolje lezi kad je vozac "natovaren" govedinom i domacim pivcem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Mart 1, 2019 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan On 28.2.2019. at 18:54, WlayCo je napisao: Ako me secanje ne vara, to bi trebalo da je bas pored ove kapije, u hladovini... Na slici dole se vide i motori i kapija a ove trenutno Google Maps deluju matoro... Google Maps WWW.GOOGLE.COM Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps. Dad uporedjujem slike i to mu dodje levo od mosta, gde se na maps-u vidi samo drvece, al ne skontah kuda se dolazi do parkinga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Mart 5, 2019 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan On 3/1/2019 at 1:06 PM, Komsa said: Проверено тачноу дугом низу претходних година. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano April 6, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za putovanje, Ja se od n.g pripremam za Trebinje i plan mi je ista ruta, mesta za posetiti. Samo bih dodao Manastir Ostrog jer je uzput kada se ide iz pravca Podgorice ka Nikšiču i dalje ka Žabljaku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...