Bruno 68 2712 Napisano Avgust 3, 2018 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Rec je o odeci koju mozete naci na https://www.louis.eu/artikel/fastway-hot-season-textile-pants/211265?list=708df7ea11b1e06315a0de72bdbce664. Nedostajale mi mesh pantalone te sam pazario gore pomenute jos u Martu 2018. Veoma prozracne pantalone i spreda i otpozadi. Nisu mesh prakticno na kolenima i bokovima zbog djepa za zastitni ulozak i mestu zadnjice. Uz pantalone ide na kolenima a na bokovima sam prebacio iz zimskih (Ne Mesh) Iznad kolena imaju fleksibini/ elasticni deo, kao i na bokovima. Unutrasnjost isto mrezasta. Vrhunska ventilacija. Dobro su se pokazale u kombinaciji sa kisnim odelom. Prozracnost odlaze kuvanje. I brzo se osuse. E to susenje moze da bude i zamka jer ne primetite kako dehidrirate. Sve jedno se znoji, narocito na 30 plus. U kombinaciji sa aktivnim vesom eksta. Ja sam ih nosio na voznji pri temperaturi od 7 -32C i to samo kratke gace aktivni ves. Za preporuku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Avgust 3, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan I stolica ti mesh Zezam se. Ja nemam mesh pantalone vec nosim moto farmerke al nosim Macna mesh jaknu pa imam iskustvo. Duva na sve strane,nista znojenje. Al je za vece temperature. Preko dana odem negde a uvece kad se vracam vec nesto ispod pa opet duva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...