Vlada 2d 37 Napisano Jul 20, 2018 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Qingqi 2D Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju ženska moto jakna. Ima protektore, na ramenima, laktovima i ledjima. L veličina, na jednoj od slika ce biti i dimenzije. Kupljena za supruga, ali je veličina ne odgovarajuća. Prodajem je po nabavnoj ceni, čak i malo nižoj, tako da je cena fiksna. Cilj mi nije da zaradim nego da ustupim nekom kome ce odgovarati, i ko ce je nositi. Može se probati, pogledati u Beogradu.(po dogovoru i u Obrenovcu). Samo prva je moja slika,ostale su preuzete, ali pre svega da bi imali bolji uvid u jaknu. Cena 100e kontakt: Vlada 063/7292773 Pozdrav.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada 2d 37 Napisano Jul 21, 2018 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Qingqi 2D Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano. :-) Послато са E5823 уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2643 Napisano Jul 23, 2018 Drug član, 1298 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Jakna stigla kod mene, ali je ishod isti kao kod Vlade - pomalo je tesna i zato ide dalje na doboš. Ako je neko zainteresovan može da me kontaktira ovde putem PP-a ili na 064/362-86-12. Proba je moguća u Nišu. PS: Jakna je zaista mnogo lepa uživo. Kvalitet je za svaku pohvalu, ja sam baš prijatno iznenađen. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8541 Napisano Jul 25, 2018 Drug član, 383 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ajde napisi za koju bi visinu i tezinu odgovarala, odpilike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elektrometla 86 Napisano Jul 27, 2018 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: NS Motocikl: Hornet 600 '02 Prijavi odgovor kao problematičan hehehehe, tezinu... ako sme da pita 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada 2d 37 Napisano Jul 27, 2018 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Qingqi 2D Prijavi odgovor kao problematičan Moja supruga ima 163cm i 57kg i bila joj je baš knap.Pa vi procenite. :-) Послато са E5823 уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2643 Napisano Jul 28, 2018 Drug član, 1298 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Moja cura je malo jača nego Vladina supruga , a i njoj je bilo tesno. Znači definitivno je ovo pre neki M nego L. Probaću sutra da izbacim par slika visoke rezolucije, jer jakna baš obećava. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 28, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Kad se već hvalimo, moja je još malo jača i siguran sam da bi njoj još tešnje bilo. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2643 Napisano Jul 28, 2018 Drug član, 1298 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, ali ti ne prodaješ jaknu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10600 Napisano Jul 28, 2018 Drug član, 512 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan @Vlada 2d ko prvi proda jaknu plaća piće. Važi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2643 Napisano Jul 29, 2018 Drug član, 1298 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan U jeeeee... Ja sam kupio jaknu od Vlade, ne odgovara ni mojoj curi pa je puštam dalje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10600 Napisano Avgust 9, 2018 Drug član, 512 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam rekao piće može i čaj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10600 Napisano Septembar 6, 2018 Drug član, 512 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Plaćam piće! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2643 Napisano April 20, 2022 Drug član, 1298 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Eh, da javim samo, jakna je prodata još 2018. godine. Od tada maltene svake godine dobijem po neku poruku sa pitanjem jel još na prodaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...