BRCHA 79 Napisano Jul 17, 2018 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Dragi bajkeri,Odlucio sam da sa vama podelim moje putovanje od Beograda do Haniotija na mojoj masini....Ponedeljak 10 ujutru, napolju oko 25c,svi uslovi idealni. R1 napunjen gorivom do vrha, speman za put.Dobio sam posao u Grckoj kofere poslao autobusom a ja krenuo dole sa jednom tank torbom. Ono sto me je najvise navelo da sa vama podelim utiske je to da opovrgnem cinjenice da cu da se "raspadnem" jer cu preci na R-u 750km.Majca, kozna jakna,"enter" pantalone, cizme, podkapa i kaciga.Do Nisa sam imao cak i slusalice u usima koje su idlicno sluzile alijednostavno u jednom mometu mi je postao napor da pored zvuka masine, vetra, slusam i muziju tako da sam ih sklonio.Ono sto pisu ljudi za slusalice koje su specijalne za kacige mozda jeste prednost kad imas nekog sa kim ces da pricas ali ako si sam kao ja onda mogu da posluze i obicne slusalice za mobilni.Pantalne koje su mnoge osudjivali da su pretople posluzile su odlicno i nisam se skuvao ni u jednom momentu.Prva pauza na NIS ovoj pumpi posle naplatne za Nis... Pauza nekih 15 minuta a onda sledeca tek na granici. Red isped mene 10 automobila, tako da je prelazak bio jako brz. Pritom niko od policije ne gleda saobracajnu vec samo i iskljucivo pasos dok na MK obavezno uzimaju zeleni karton. Nakon tog pravim pauzu pred grcku granicu na pumpi. Gorivo je mnogo jeftinije pa reko daj da iskoristim.Autoput kroz MK je skroz zavrsen, nov, odlican... Motor se moze voziti kontsantno 180 km a da tu brzinu ni ne osetis.Jako pozitivno je i to sto se apsolutno svaki bajker javlja i to sto su putarine duplo jeftinije bar ovde u srbiji.... Do nisa je cena 400rsd.Put do i obilaznica oko Soluna su najlosiji put na putovannu dok posle kod Nea Mudanie ima nov autoput koji je odlican i za veliku brzinu.Nisam ga nesto puno opisivao al nadam se da ce se nekome svideti putopis a mozda i pomoci. Sent from my BLA-L29 using Tapatalk 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 723 Napisano Jul 17, 2018 Drug član, 1123 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Moze i sa R-om lepo da se putuje,pogotovo kad spojis lepo i korisno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 576 Napisano Jul 17, 2018 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Какве су ти гуме? Ја их прошле године спржио на аутопуту преко Бугарске до Тасоса,најдосаднија вожња икада. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRCHA 79 Napisano Jul 18, 2018 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su ok, nisu sprzene jer ni masini nisam puno przio. Al zaista je odlican put, pogotovo u MakedonijiSent from my BLA-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano Jul 19, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan On 17.7.2018. at 15:37, BRCHA je napisao: Autoput kroz MK je skroz zavrsen, nov, odlican... Motor se moze voziti kontsantno 180 km a da tu brzinu ni ne osetis. ovo me obradovalo, idem u ponedeljak kolima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Jul 19, 2018 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan i to je to ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2842 Napisano Jul 19, 2018 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, mrle said: ovo me obradovalo, idem u ponedeljak kolima. Ali ima i radara. Motorom jesam leteo, ali kolima sam bio oprezan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano Jul 19, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Ninja66 je napisao: Ali ima i radara. Motorom jesam leteo, ali kolima sam bio oprezan. nisam mislio da jurcam, obradovao me onaj deo posta gde hvali urađen autoput. Auto mi je pun dece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRCHA 79 Napisano Jul 19, 2018 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Radar jedini koji sam video je bio u Grckoj ali, ne verujem da su hteli da me zaustave Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sehrz 8 Napisano Jul 21, 2018 U prolazu, 18 postova Lokacija: koprivnica Motocikl: shiver 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su ok, nisu sprzene jer ni masini nisam puno przio. Al zaista je odlican put, pogotovo u MakedonijiSent from my BLA-L29 using Tapatalkjesi li vozio ista km lokalnom/drzavnom cestom ili samo autoput?Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRCHA 79 Napisano Jul 21, 2018 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Bukvalno samo autoputem.... Jedini deo puta koji nije autoput jeste onaj deo u Srbiji i deo u Grckoj. Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sehrz 8 Napisano Jul 21, 2018 U prolazu, 18 postova Lokacija: koprivnica Motocikl: shiver 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bukvalno samo autoputem.... Jedini deo puta koji nije autoput jeste onaj deo u Srbiji i deo u Grckoj. Sent from my BLA-L29 using Tapatalkkoje gume imas? kako su podnijele tolku trasu autoputa?Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRCHA 79 Napisano Jul 21, 2018 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pirelli angels.... One su na sredini dosta tvrdje od ostalih, zato sam ih i uzeo i to polovn3, od lika iz SurcinaSent from my BLA-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 176 Napisano Septembar 1, 2018 Svrati ponekad, 183 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan To je sve od opisa putovanja? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...