vlada53 21 Napisano Jul 16, 2018 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan drugari planiram da idem na splavarenje tarom putanju znam ali mi treba malo saveta oko zelenog kartona bicu tamo dva dana (BIH)pa me zanima jel moze da se uzme na grani neki zeleni karton za dva dana?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 16, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Može, bez obzira na broj dana, kupuješ kompletno osiguranje. Svakako ti je jeftinije da kupiš ovde. Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada53 21 Napisano Jul 16, 2018 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bzvz zbog dva dana moram da im dajem punu cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2645 Napisano Jul 16, 2018 Drug član, 1300 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste. Ali ti važi do isteka registracije, pa ono... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6272 Napisano Jul 16, 2018 Drug član, 1399 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Imalo je granicno osiguranje na 1,3 ili vise dana.. Nazovi granicni prelaz gde treba da predjes u BiH, pa nek te oni upute na nekog agenta osiguranja na granici. Prelaz bosanski ne srpski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1900 Napisano Jul 16, 2018 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Ne isplati se uzimati na par dana. Zeleni karton je 2 000 dinara i vazi do isteka registracije, a na par dana te izadje skoro toliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackbeast 82 Napisano Jul 17, 2018 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Republika Srpska Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas je zeleni karton 5KM (~2,6 eura)... I ne vidim razlog zasto ga ne bi uzimao odmah pri registraciji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2617 Napisano Jul 17, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2662 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je jeftinije kod nas uzeti zeleni do isteka registracije nego na granici za nekoliko dana. Tada sam isto bio na Tari i kombinovao da skoknem do Višegrada i sećam se da sam se prijatno iznenadio cenom, rekli mi lokalci koliko košta na granici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada53 21 Napisano Jul 17, 2018 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, blackbeast je napisao: Kod nas je zeleni karton 5KM (~2,6 eura)... I ne vidim razlog zasto ga ne bi uzimao odmah pri registraciji... jel to vazi za mene da kupim na granici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1900 Napisano Jul 17, 2018 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je 20 km na 7 dana i to je minimum... 1 km= 60 din I nema na svakom granicnom prelazu da se kupi, a na nekim ima povremeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2617 Napisano Jul 17, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2662 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan jel to vazi za mene da kupim na granici? Ne, za nas je skuplje. To je cena u RS za njihove građane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1900 Napisano Jul 17, 2018 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas je to osiguranje, tzv. Zeleni karton 2 000 dinara i kupujes ga u svojoj osiguravajucoj kuci gde si uzeo i polisu. A napisao sam koliko je osiguranje na par dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada53 21 Napisano Jul 17, 2018 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan hvala drugari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan1987 62 Napisano Jul 17, 2018 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Beograd-Kotor Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Prije dvije godine bio sam prinudjen da kupim na granici, vise ce te kostati ta dva dana kartona na granici nego godinu dana standardne kupovine zelenog u srbiji.Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Jul 17, 2018 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan U maju krenuo za Kavalu i zaboravio zeleni kUrton jbg. Na granici kod Preševa pravac AMSS i uvalili mi mesečno osiguranje + njihov zeleni za cca 6.500. Insistirao sam na sedmičnom osiguranju da prođem jeftinije, ali nisu odustali od svoje tvrdnje da je mesečno najkraći period na koji mogu da izdaju. Ubeđen sam da može i na kraće, ali nije bilo izbora. Svakako najbolja i najjeftinija varijanta je zeleni karton kod matične osiguravajuće kompanije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackbeast 82 Napisano Jul 18, 2018 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Republika Srpska Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Kod vas deru na zelenom kartonu, a kod nas na registraciji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 18, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Zato lepo kroz Bugarsku... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada53 21 Napisano Jul 19, 2018 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan uzeo na godinu dana 2000 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...