Kristijan333 0 Napisano Jul 13, 2018 U prolazu, 2 postova Motocikl: Suzuki DR-Z 400E Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Pre nekog vremena kupio sam Suzuki DR-Z 400E. 2002 god. Nakon kupovine javio se kvar, majstor je rešio problem. Hilzovan cilindar, nov klip, karike i još neke sitnice pored toga. Nisam preterano dugo u ovom sportu pa zato i pitam za neki savet, a moje pitanje je da li može motor nakon 1000km (toliko mi je rekao majstor da ga razradim) da povrati snagu i brzinu koju je imao pre moje kupovine, gde je išao baš baš brzo. Sada nakon generalne ide možda oko 90 km/h u 5. brzini. Da li će motor vratiti staru snagu nakon što se razradi i karike i klip zalegnu kako treba? Majstor mi je rekao da da, ali meni to zvuči nerealno. Jer se osećam kao da motor ima 35 ks (a ne 50 kao što bi trebalo) P.S Ne dajem mu pun gas jer ga razrađujem, jednom sam dao i uvideo ovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Jul 16, 2018 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Kakav ti je prenos? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Jul 16, 2018 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Da li drz400 ima nikasil cilindar . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...