lemy 1068 Napisano Jul 11, 2018 Drug član, 1087 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Skinute su sa mog motora zbog monzate novih. Presle oko 10.000 km. Zadnja ima jos mesa, prednja je losa i ide uz zadnju gratis ako nekom treba. Dot zadnje je iz 2012 ali je montirana na motor 2015. Cena neka bude najbolja ponuda do četvrtka uvece. Početna cena 0 dinara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Jul 11, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja dajem dinara jedan (1din.) i Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1068 Napisano Jul 12, 2018 Drug član, 1087 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prodato kolegi @stanebane za 1 dinar + veliko pivo . Kolega pusti mi adresu I telefon na pp da ti posaljem gume posto sam u NS a nemam pojma kada cu za BG 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Jul 12, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Ocu al pusti I ti meni svoju adresu da ti posaljem novce I pivo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...