markozjovanovic 0 Napisano Jul 10, 2018 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Zanima me gde se konkretno u Beogradu prodaju dugački (duži od 1.5m), debeli i kvalitetni lanci za zaštitu protiv krađe? Google i search na forumu mi nije pomogao. Sve što sam našao su neki kratki 10ak mm lanci. Na sajtu motoringa ima neki urban lanac http://www.motoring.rs/sr/moto-oprema/zastita-od-kradje/lanci/urban-x-u8k-kat-sa-lancem-0-14-170-cm.html Ali ne znam kakav je kvalitet tog brenda. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Jul 10, 2018 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da postoji prava zastita sa lancem ako lopovi rese da ukradu bas tvoj motor ?? Kad kradu iz garaza i dvorista, sa ulice im je najmanji problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2514 Napisano Jul 10, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sebi kupio ovakav i deluje mi jako kvalitetno. Možeš da koristiš i samo katanac kao neku vrtu disk lok-a. LANAC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5957 Napisano Jul 10, 2018 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan U Novom Sadu postoji prodavnica koja prodaje ABUS lance... Sad cu da pokusam da nadjem link ako postoji. (ako ti nesto znaci uopste posto nije BG) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markozjovanovic 0 Napisano Jul 10, 2018 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Čisto da ne bude zabune. Svestan sam da prava zaštita ne postoji. Ali posto motor čuvam u dvorištu, lanac + disk lock sa alarmom + cirada, idioti će napraviti dovoljno buke da barem imam vremena da reagujem. A posto kod nas naravno ne postoji kasko protiv krađe, moram da uradim sve što mogu kako bih malo mirnije spavao. Hvala na odgovorima, and keep them coming Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Jul 10, 2018 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Abus prodaje Tempus, nalaze se na uglu Džordža Vašingtona i Palmotićeve ulice. Disk lock sa alarmom je dobra stvar. Takođe, lanac Ivy ima Security level 13, a košta 7200, dok 1010 City chain ima level 12 i košta 11900. Pitao sam ih za objašnjenje, rekli su da nisu sigurni ali da je City Chain noviji model. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Jul 10, 2018 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Posto motor cuvas u dvoristu bolje napravi neku montaznu garazu za motor. Mozda je to malo veci trosak, ali je bolja zastita od kradje, kise i snega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markozjovanovic 0 Napisano Jul 10, 2018 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, Dr@g@n said: Posto motor cuvas u dvoristu bolje napravi neku montaznu garazu za motor. Mozda je to malo veci trosak, ali je bolja zastita od kradje, kise i snega. Dragane, Rado bih to uradio, ali nažalost dvorište delim sa komšijama koji tako nešto nikad ne bi dozvolili (ne pitaj). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jul 10, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Имаш Он гард Мастиф ланац у Мото ленду за нешто мање од 10 хиљада.Али, може да се набаци и нешто озбиљније, домаће производње.Разматрам да ли је боље М75 или М72... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Jul 10, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Zuba87 said: Имаш Он гард Мастиф ланац у Мото ленду за нешто мање од 10 хиљада. Али, може да се набаци и нешто озбиљније, домаће производње. Разматрам да ли је боље М75 или М72... Savrseno resenje a domace proizvodnje... TASTA!!! Vezi tastu za motor i nece niko prici 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jul 10, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ташту мораш да храниш на сваких пар дана, није исплативо 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Jul 10, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan LOUIS Nadjoh jedino ovaj u Luisu da je duzi od 150cm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Jul 10, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan https://www.louis.at/produkte/motorrad-kettenschloesser-bremsscheibenschloesser/360?_ga=2.78551764.1958182469.1531235057-1099863369.1528828632 Cimnes Sekulu i donese ti po ceni sa sajta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Jul 10, 2018 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Mom paši u NS ode bajs vezan Abusom pre mesec dana. Trek neki polovan od 300€ što baš ne asocira na višu klasu lopova. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jul 10, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Можда су украли због ланца, можда вреди више од бицикле? Сада, шалу на страну, ми који живимо у зградама, без гараже, шта можемо да учинимо осим скупог ланца за бандеру, диск лока и аларма са јављањем на моб? Да ли постоји још нешто? (Немамо сви таште :-P ) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 10, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ranije je bilo da se kupi prohromski lanac na metar u bivšim gvožđarskim radnjama u Karađorđevoj koje su sada postale Beograd na vodi. Ako pretražite yt, videćete da se svi katanci jako lako otvaraju, pa predlažem nekoliko katanaca na istom lancu jer je po meni katanac slabija tačka. YOUTUBE kanal LockPickingLawyer - posle gledanja toga razmišljam da li je i zaključavanje kuće besmisleno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Jul 10, 2018 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je zeznuto kad nemas zatvoren prostor gde mozes da sklonis motor, i ja sam jedno vreme imao taj problem. Trazio sam parking gde ima obezbedjenje, ili neku zgradu/lokal gde postoji cuvar. Ako toga nema trudio bih se da ga sklonim sto dalje od puta, na neko mesto gde ga ne vidi bas svaki prolaznik i gde mu je tesko prici sa kombijem. Mozda je pametno da mu ugradis "GPS-Tracker",tako povremeno mozes da proveris lokaciju gde se nalazi ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jul 10, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Има она једна тема о обезбеђењу мотоцикала и ту је остало недоречено то са ГПС тракерима, остало је на томе да је давно била нека фирма, али да је тада било скупо... Свежих информација нема.Има логике да је катанац најслабија карика, али више њих повлачи неопходност ланца од преко два метра, а тога ем нема у понуди, ем је скупо... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Jul 10, 2018 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Ovi novi Trackeri imaju povoljne cene i nemaju veze sa firmama, mislim da ih treba svrstati u obaveznu opremu na motoru. Imaju gomilu mogucnosti, kao sto je slanje poruke na mobilni u slucaju da se sok senzor aktivira, motor prekoraci brzinu kretanja koja se podesi, motor se pomeri sa pozicije gde je ostavljen, itd...itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jul 10, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Да, да, да, то има, навео сам горе као "аларм са јављањем на моб", није савршено, али помаже код неискусних лопова... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 10, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da znate da je u Srbiji krivično delo ako napadnete nekoga ko vas krade ili pokušava da krade. Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3051 Napisano Jul 10, 2018 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo inox lanac fi 8mm je 2200 din. metar: http://webshop.tehnonautika.rs/proizvod/inox-lanac-a2/ Bilo bi zanimljivo da neko kupi parče pa proba da iseče brusilicom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jul 10, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Врачар, "Мртва уста не говоре" Наравно, код нас је изгледа најбоља заштита "Оче наш", за све преко се "свира клавир".Мрадомире, ево пристајем да купим метар, ако би се јавио неко ко би, документовано, секао, резао, брусио, разваљивао на разне начине, проливао киселину на њега итд. Чисто да видимо како се понаша. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Jul 10, 2018 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Evo kolega izvoli informaciju http://jankovic-comp.rs/kategorija-proizvoda/brave/za-motore/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3051 Napisano Jul 10, 2018 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 57 minutes ago, Zuba87 said: Врачар, "Мртва уста не говоре" Наравно, код нас је изгледа најбоља заштита "Оче наш", за све преко се "свира клавир". Мрадомире, ево пристајем да купим метар, ако би се јавио неко ко би, документовано, секао, резао, брусио, разваљивао на разне начине, проливао киселину на њега итд. Чисто да видимо како се понаша. Ajde, imam ja par brusilica, veća, manja, akumulatorska, a mogu uzeti i različite rezne ploče, pa da vidimo. Varijante sa sekačem ili kiselinom ne bih ni probao. I dosta je po metra lanca za test. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...