gixxer 386 Napisano Jul 6, 2018 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za poznavaoce ovog kraja i puteva,kojim putem iz Valjeva ili iz Sapca do Mokre gore,a da je put dobar i kvalitetan,pre par godina sam prolazio tuda i iz Valjeva isao za B.Bastu,taj deo puta je bio blagi uzas i zbog toga sada pitam da li je jos uvek i ima li neka druga bolja opcija ?Unapred hvala na informacijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3067 Napisano Jul 6, 2018 8-bit, 1894 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Divčibare, Požega, Užice, Mačkat, Mokra Gora. Ima jedan deo, par kilometara pre Divčibara, malo lošiji put. Ostalo je sve ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Багзи 20 Napisano Jul 6, 2018 U prolazu, 22 postova Lokacija: Požega Motocikl: Honda Transalp XL650 Prijavi odgovor kao problematičan Можда је још боља опција, а сигурно краћа 15-ак км, Ваљево ,Косјерић, Пожега, Ужице, Мокра Гора. Пут је солидан, сем једне деонице око села Бачевци, али и ту је урађен део који је био најлошији, пролазио сам пре пар дана. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexvicent 363 Napisano Jul 7, 2018 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Valjevo - Bajina Bašta preko Debelog Brda ti je bolji put,kraći i lepši su predeli, nego preko Divčibara,što predlažu kolege,a ako imaš vremena,Valjevo-Loznica-Ljubovija-Rogačica-Bajina Bašta,put nov,odličan za peglanje,al je dalje za nekih 70-tak km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2627 Napisano Jul 7, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2668 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan odvozao baš VA - LO - pa na klopu u Sunčanu reku. Krenuo uz Drinu ka B. Bašti i Debelom brdu ali se predomislio i skrenuo preko LJubovije ka Valjevu. Dobar put i lepe krivine. Moja preporuka. Nekako mi ovaj povratak preko LJubovije bio lepši nego preko Debelog brda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad.yzf 115 Napisano Jul 7, 2018 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Sabac,beograd Motocikl: yamaha 600 r thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ako ides iz Sapca, ja bih isao Loznica- Ljubovija- B. Basta- Tara- M. Gora. Kvalitet asfalta je odlican, voznja pored Drine zanimljiva a posle u planinama jos bolja. Jedina dosadna deonica na tom putu je Sabac- Loznica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6290 Napisano Jul 7, 2018 Drug član, 1405 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i od Kadinjace na Biosku ,pa dalje. Isao sam skoro od Mitrovca do Mokre Gore direktno, al je makadam i ne bih preporucio boljim automobilima ili motorima. Oduzi se ,mislim da je 16km samo makadam(26km ukupno) ali su predeli prelepi. Moze i drinska magistrala do B.B. Ima puteva dosta, ali ako ides putujes daleko ne isplati se ,jer ces dosta sati provesti na tim putevima. Izmorices se. Ali ako ne ides dalje od Mokre Gore, onda se isplati ici putevima kojima se redje ide.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Jul 7, 2018 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Ako ides na Taru moras na kaludjerske bare - kremna - mokra gora. Zadnji put kad sam isao Mitrovac - Sekulic - mokra gora makadam je skroz propao jedva se prolazilo kolima. Ako ides iz Sapca mozes Sabac - Loznica - Rogacica - B.Basta - Kaludjerske bare - Kremna - Mokra Gora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukMar 464 Napisano Jul 8, 2018 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Kuda se ide od grada Valjeva do Loznice, dajte neku smernicu, recimo kad krenu semafori u Valjevu, pa onda kuda?... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexvicent 363 Napisano Jul 8, 2018 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ideš do kraja duplih traka i skreneš levo,posle drugog semafora jedno 20 metara, a pre mosta na kolubari skreneš desno i samo pravo,imaju i putokazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukMar 464 Napisano Jul 8, 2018 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Hvala pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kachavenda 65 Napisano Jul 19, 2018 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Kolega @gixxer je pretpostavljam vec obisao sta je planirao, ali evo samo da dodam mi smo u subotu odvozali tamo i nazad, ovim putem: https://goo.gl/maps/Gyjvhg5xowC2 Put se sasvim ok, samo tu negde pre Ljubovije ima skinutog asvalta na nekoliko mesta, pa treba obratiti paznju, nema nikakvog upozorenja i moze biti vrlo nezgodno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Jul 19, 2018 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Nisam odvozao,kraj Avgusta se ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...