Влајко 1653 Napisano Jul 7, 2018 Никад не једи жути снег!, 745 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Bate moj po FJRu, bravo za sina i bravo za putopis, u dahu procitah... sta reci... slusacemo mi jos o njemu a i o vama kao pratiocima, siguran sam... p.s. kakvi li su ti prevoji da moras FJR za dva nize da saltas a znamo da se iz 5. ne spusta jer snage ima za dva motora i to dobra... a dozvoli i da te citiram: "Planine secemo mocnim FJR-om, ne oseca ni uzbrdicu ni sav teret koji nosi, zna on zasto nam je drag." Dosta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2856 Napisano Jul 7, 2018 Drug član, 2763 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan OPAA !! FJR sekta postaje preosetljiva kao GS-ovci ! Motor je predobar ali ja sam trenutno u sekti, do kada ne zna se. Samo se jedno jutro probudim i kazem da ne mogu vise da ga vidim. Tako 36 godina, znam igraca. Kod mene ide saltanje sa R na V4, pa jednocilindricni enduro bez kurble, onda V2, opet R-ovi, pa cistokrvni kros na stazi, sta sve nije bilo. Sad obozavam FJR koga godinama nisam podnosio. O tome cemo na sastanku sekte. Npr. kad ides iz Auronzo preko Pelos di Cadore u Vigo, na dva mesta ukosnice sa usponom, plus se u sred ukosnice nastavlja desetak cm visi asfalt. Iz trece u drugu, ali zbog razlike u asfaltu ipak prva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Jul 7, 2018 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Prvo BRAVO za komsinicu, sto je izdrzala "tvoju" voznju po ko zna koji put! Drugo BRAVO za putopis i fotografije, svaka cast komsija! Trece i najvece BRAVO je za malog komsiju, ne znam zasto ali ja imam neki osecaj da ce biti najuspesniji mitrovacki kajakas, jeste da imamo i olimpijskog sampiona ali nekako mislim da ce Boki prevazici i njega i sve ostale, koliko puta odem do plaze i vidim njega kako sam trenira, tolika posvecenost mora tj vec daje rezultate ali mislim da imate dete predredjeno za velika dela! Drago mi je sto Vas poznajem! I da...meni najlepsi motor na fotografijama ipak onaj Tuono na Grobniku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2856 Napisano Jul 7, 2018 Drug član, 2763 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Komsija hvala na lepim recima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Jul 11, 2018 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za putopis i Bokijev uspeh ! O FJR-u To je ok prevozno sredstvo, sluzi svrsi. Kad Boki rasturi na takmicenjima i opari se nadam se da ce ti kupiti 1200 ADV i tad ces shvatiti koliko si u zivotu propustio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2856 Napisano Jul 11, 2018 Drug član, 2763 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 35 minutes ago, johann said: Bravo za putopis i Bokijev uspeh ! O FJR-u To je ok prevozno sredstvo, sluzi svrsi. Kad Boki rasturi na takmicenjima i opari se nadam se da ce ti kupiti 1200 ADV i tad ces shvatiti koliko si u zivotu propustio. Hvala ranjenice ! Sta ti je sekta, cak i ozbiljno povredjen mora da truje. Ako rasturi pa udje u lovu, neka mi uzme predrkan teleobjektiv. Uvek mu bolje slike profesionalaca od mojih. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Jul 16, 2018 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sve cestitke junioru na uspehu i vama sto je vas, a i mi omrsismo brk sa putopisom! Fenomenalno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Jul 23, 2018 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Prvo čestitke svima na ostvarenom sportskom uspehu! On 6.7.2018. at 19:56, Ninja66 je napisao: i vec kalkulisem kako, kojim putem krajem meseca do Plovdiva na Prvensvto sveta. Jedva čekam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 184 Napisano Avgust 7, 2018 Svrati ponekad, 187 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj putopis bi trebali da čitaju mladi vozači motocikla ,posebno oni koji voze R motore. Da vide da se ovi motori voze na stazi a ne ulicama,divlje i na točak,glumeći Agostinija Rosija i dr. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...